Pages: 1
#1 2011-04-20 12:08:30
- kamellia
- Member
- Registered: 2011-03-17
Re: Есе на тема ...
Моля ви помогнете миии ! Спешно трябва да намеря есе на тема "Стремежът към любов, щастие, свобода - основен двигател на човешкия живот" ... То есето трябва на братвчедка ми,която е в 9-ти клас и много искам да и помогна,но за съжаление не мога да напиша есе на тази тема Благодаря ви предварително!!!
Ако някой ти каже,че те обича- не му вярвай!!!
Любовта не се казва,а се доказва
#2 2011-04-20 13:05:44
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
В Помагалото провери ли?
#3 2011-04-20 13:16:01
- xXx_yOur_gurL_xXx
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2010-12-31
виж това ;;
Стремежът към любов,щастие и свобода-основен двигател на човешкия живот
/есе/
Всеки човек се стреми винаги да бъде щастлив,да бъде обичан,но най-вече да бъде свободен.
Свободата!Ако няма свобода,то може ли да има щастие и любов?Но ето че не всеки човек е свободен и пак е щастлив.Това не е щастието,което той може да има,но му е достатъчно,за да се справи с трудностите на живота.
Какво обаче е това да си свободен…?Да живееш и да си независим от никого и нищо,без задръжки и да си вечно без проблеми или да живееш с чувство на престъпник,това ли е свободата?Не,това не е свобода,аз лично не мога да обясня,защото не съм изпитала това чувство,но свободен,за мен може да се нарече човек,който е щастлив,обичан и знае какво иска от живота.
Щастието,свободата и любовта трябва да вървят ръка за ръка,а не да си свободен и да не бъдеш щастлив.Може би това са единствените най-искрени чувства,които може да има един човек.
Ако си свободен обичай и ще бъдеш обичан,а в любовта между вас ще греят лъчите на щастието.Не през целият си живот ще сме щастливи или обичани,но дори да е така,не трябва да се отказваме от възможностите,които ни предоставя животът.
Когато загубим някой близък,си мислим,че вече няма кой да ни прави щастливи,няма кой да ни обича,да ни закриля и много често забравяме за хората около нас.Но ето че след време пак ще поискаме да почувстваме тази любов и това щастие,но може би вече ще е късно за извинения.Затова,дори да нямаме сили да отвърнем на обичта им,не трябва никога да забравяме.
Много хора изпитват чувства като любовта и щастието,но свобода имат само тези,чиито сърца са отворена врата към света.
http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]
#4 2011-04-20 18:19:26
- kamellia
- Member
Благодаря ти много!!!
#5 2011-04-21 10:46:12
- kamellia
- Member
В Помагалото провери ли?
Да проверих,но там за показване на цялата статия иска регистация
#6 2011-04-22 20:46:50
- kpuca
- Member
- Registered: 2010-11-14
Защо не седне сама да си го напише, не е толкова трудно. Аз така веднъж си патих, защото с 1 момиче бяхме преписали едно и също и г-жата се усети.
Pages: 1