Pages: 1
#1 2011-04-18 21:44:03
Re: Как да го забравя ?!
Имам един проблем ... Преди време се влюбих в едно момче. Тръгнахме и всичко беше просто перфектно докато баща ми не ме накара да се разделя с него ... от тогава започнаха и проблемите ми ... продължавам да обичам това момче и провалям всяка нова връзка. Някой съвет какво да направя ?! Как да го забравя ?
Защ0 д0ри и за миг нє м0жах да си сваля усмивката,
д0кат0 разбивах на тъп0т0 к0пєлє тъпата мутра в мивката.. ^^
#2 2011-04-19 11:00:04
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Не можеш да преодолееш ,какво?Момчето или това,че баща ти така е постъпил?
Ако е първия вариант трябва да кажа,че съм много против това родителите да забраняват подобни неща-не можеш просто да забравиш чувствата си,но са прави.След време ще срещнеш друг,много по-добър (казвам го от личен опит).
Относно втория вариант-човека просто иска да те предпази,но въпреки това,не трябва да ти забранява,а смао да те предупреди да държиш дистанция.Поне така си мисля.След някоя друга година ще видиш,че баща ти го е казал,не защото не иска да не си щастлива,а защото е имало някаква причина.
Какво да направиш?Не започвай връзки докато не се почустваш сигурна.По-добре ще е и за теб. {;
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#3 2011-04-19 11:11:02
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
Оправи си заглавието , така че да се разбира за какво е темата.
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#4 2011-04-19 16:50:38
- nep0k0rna_
- Member
- Registered: 2010-04-25
Мии първо аз бих говорила с майка ми ..
И да кое не можеш да преодолееш,това с баща ти или с момчето ?!
Ако е с момчето - ще трябва не е първия нито последния..
Ако е с баща ти - той може би ще продължи да се меси и в другите ти връзки по - добре говори с него ; )
#5 2011-04-25 12:38:21
- smilexgirl
- Member
- From: Saint Denis, Centre, France
- Registered: 2010-10-19
Ако е първия вариант трябва да кажа,че съм много против това родителите да забраняват подобни неща-не можеш просто да забравиш чувствата си,но са прави.След време ще срещнеш друг,много по-добър (казвам го от личен опит).
Относно втория вариант-човека просто иска да те предпази,но въпреки това,не трябва да ти забранява,а смао да те предупреди да държиш дистанция.Поне така си мисля.След някоя друга година ще видиш,че баща ти го е казал,не защото не иска да не си щастлива,а защото е имало някаква причина.
Какво да направиш?Не започвай връзки докато не се почустваш сигурна.По-добре ще е и за теб. {;
+1
Най-щастливите хора, имат всъщност най-тъжните истории ....
#6 2011-04-25 15:29:32
Какво да направиш?Не започвай връзки докато не се почустваш сигурна.По-добре ще е и за теб. {;+1
Поправих го Би трябвало да го разбираш ..
#7 2011-04-27 14:41:52
- smilezZz
- Member
- Registered: 2010-09-02
Колкото и трудно,и невъзможно да ти се струва това в момента - просто се опитай да не си мислиш за него... Няма друго какво да правиш.. Времето лекува.. След време ще "избледнеят" спомените ти за него и ще се чувстваш по -добре..
А защо баща ти е забранил да се виждаш с него ? Според мене и ти имаш вина. Можеше просто да седиш на дистанция от него,но не и да скъсаш.. Освен ако не е имало основателна причина ,баща ти да е постъпил така.. Ако ме разбираш..
И все пак да не ти пука.. Живота продължава и без него.. ЩЕ срещнеш друго момче.. (:
#8 2011-04-27 16:29:02
и аз мислих че всичко ще се оправи ако малко се отдалеча но стана така че баща ми се беше изнесал от нас ! Нямаше как да не скъсам с него ... не можех да позволя да изгубя баща ми, но сега това момче ми липсва ...
#9 2011-04-28 06:39:29
- StrashnaAgencia
- Member
- Registered: 2011-03-17
някои хора остават незабравими. Не се бори.
#10 2011-05-01 18:37:42
- TwEeTcHeTyYy
- Member
- From: Rakovski
- Registered: 2009-07-02
- Website
Не е невъзможно. Ако наистина го обичаш, сигурно ще го помниш, но пък все някога чувствата ще се махнат. Може би не напълно, но пак ще си е нещо ..
А относно съвета - Не се затваряй в себе си, не бъди тъжна и не си проваляй живота. Идва лято, ваканция - време е за забавления! Излизай с приятели в компания, сигурна съм, че ще има доста готини момчета .. Бъди оптимист и гледай от добрата страна на нещата .. :p :p
tweetyy [h] ..
#11 2011-05-02 08:23:00
Според мен трябва да говориш с баща си. Обясни му, че така не се прави. Знам, че ще е трудно, но кажи му как се чувстваш. Кажи му всичко онова, което каза на нас. Той трябва да разбере, че не е постъпил правилно. Да, възрастните винаги искат да предпазят децата си, но в стремежа си понякога ги нараняват.
Замисли се и върху момчето. Дали пък не го обичаш само защото е невъзможен ?
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
Pages: 1