Pages: 1
#1 2011-04-15 15:24:35
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Re: Роузи
Здравейте,както някой от вас знаят може би имах още два разказа- Тайнствената стая и Моята съдба,много съжалявам,но няма да мога да ги продължа,понеже компютъра ми се е бъгнал и не мога да отварям задни страници на сайта!
Това е новата ми история,надявам се да ви хареса! Приятно четене~!
1 глава Началото на една история
-Липсваш ми-говорех си аз сама
Изведнъж Лоран се появи пред мен,да той беше жив,но нека започна отначало.
Казвам се Роузи и съм на осемнадесет години. С кафява коса и сини очи. Бях много щастлива докато не се случи онзи инцидент.Аз и гаджето ми(Лоран) бяхме поканени на парти у моята най-добра приятелка –Наталя .Времето беше дъждовно и тъмно.Лоран не ме послуша и настъпи газта на един завой.Насреща ни се изпречи друга кола и така се блъснахме в нея. След това не помнех нищо.Когато се събудих бях в болница,заобиколена от лекари.
-Лоран,къде е той?-попитах аз уплашено.какво се е случило с него ?!
-Госпожице,много съжалявам,вашият приятел е мъртъв!
-Не,не е възможно!-разплаках се аз
Когато чух тези думи сякаш светът ми се срина.Защо се случваше всичко това?! Не ми ли стигаше,че си нямах никога освен него,а сега бог и него прибра? Докато тези мисли „нахлуваха” в главата ми в стаята влезе някой. Беше непозната човек за мен.
-Дъще!-отговори жената насреща ми
Чух тази дума,но си помислих,че говори на момичето до мен,защото не бях сама в болничната стая.
-Роузи миличка,как си ?
Така разбрах,че жената говореше на мен.Но аз нямах родители,те ме бяха изоставили в дом за сираци.
-Извинете,но явно ме бъркате с някой. Аз нямам родители.-отговорих смутено аз
-Не,напротив имаш.Сега ще ти разкажа за нас.Казвам се Виолета и съм твоя майка.Когато беше на една годинка баща ти почина когато беше на една мисия.Аз не бях заможна и нямаше как да те изгледам.Затова те дадох в дом.Но сега имам собствен бизнес и мога да те прибера при себе си .Дъще прости ми за всичкото изгубено време досега,но ти обещавам,че никога повече няма да те оставя!
Чувах всичко това и ми се струваше като сън.Защо досега не ме бе потърсила?Какво очакваше от мен?
-Аз нямам родители!-отговорих „сухо” аз
-Не, Роузи ти имаш мен,аз винаги съм те обичала,но просто нямах възможност да ти го покажа.
Погледнах я право в очите и една гореща сълза се стече по бузата ми.Защо всичко това се случваше в този ден.Изгубих Лоран и намерих майка си.За мен тази дума „майка” не съществуваше.Тя нямаше право да я наричам така,след като не ме беше потърсила...
Мнения/Критика ?
#2 2011-04-15 16:07:55
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Re: Роузи
Ами добро е,но прочети още малко книги,защото липсват пункутиационни знаци.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
Pages: 1