Pages: 1
#1 2011-04-04 12:58:55
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
Re: Ще те обичам,с когото и да си!
Така!Това е новата ми история.В нея ще намерите прилика с филма "Речта на краля" ,защото герои са същите.Доста фактология съм вмъкнала вътре.А филмът е едно от вдъхновенията ми да напиша историята.Е,ако има интерес ще я продължа!
Предговор
Името ми е Джошоа.Роден съм в Лондон,в семейството на средно-заможни хора.И двамата ми родителите служат на краля на Великобритания-Джордж Шести.Рожденната ми дата е 21 април,1926 година.В този ден се роди и жената ,заради която живея и дишам-Елизабет,дъщера на краля.Детството ми мина с доста трудности.Майка ми Харлет умря,когато бях на петнайсет.Баща ми продължи да изпълнява дълга си към кралството.Той работеше като градинар в двореца.След смъртта на майка ми започна да пие,което му донесе рак,а в последствие и смърт.И ето ме сега..самотен и изгубил най-близките си хора.Много мислех дали да си тръгна от двореца,но най-накрая реших,че трябва да продължа работата на баща си.Все пак някой трябваше да радва с бели рози принцеса Елизабет..
Първа глава:"Първи разговор с Елизабет"
Бе лятото на 1946 година.Датата-14 април.Станах към 10:00 сутринта,защото имах среща с краля и принцеса Елизабет.Точно след седмица царската дъщеря имаше рожден ден,затова градината,където щеше да се проведе приема,трябваше да изглежда чудесно.А за да е прекрасна бях нужен аз и още куп работници.Станах и измих лицето си,облякох ежедневните си дрехи.Сресах ужасната си,къдрава коса и обух градинарските си ботуши.След като се приведох в приличен вид се запътих към тронната зала.Кралят и Елизабет се бяха настанили по местата си,очаквайки ме да вляза.Стъпих в голямото помещение и се приближих към крал Джордж.Застанах пред него,поклоних се и казах:
-Бог да пази краля!
Джордж Шести се усмихна и ми направи знак да се изправя.Огледах се наоколо.Всички поданици се бяха заловили да правят нещо и всеки шеташе.Чак сега осъзнах в каква огромна зала се намирам и какви богати орнаменти имаше наоколо.Захласнах се по гледката и неусетно забравих,че съм тук по съвсем друга работа.Явно моето захласване бе нервирало ,иначе спокойният ми крал,защото той се изкашля с цел да върне вниманието ми към него.Той бе величествен човек,толкова земен и любвеобилен.
-И така,Джошоа.Виждам,че много ти харесва залата,но да не забравяме за какво съм те повикал.Както знаеш на 21 април моята прекрасна дъщеря Елизабет има рожден ден.-той се усмихна на Елизабет.-По случай празника,ще направим прием.Заради топлото време принцесата пожела той да е в градината.Както знаеш за градината отговаряш ти.Молбата ми е./Кралят заекваше и затова ходеше на логопет още от преди коронясването си.Въпреки това още му беше трудно да произнася някои думи/Мол..молбата ми е градината да е в перфектно състояние.
Той свърши с речта си и си отдъхна,като помоли хората наоколо да му донесат една цигари.След като я получи ,той запуши тютюна.
-Е,Джошоа,ще се справиш ли с задачата.-промълви Елизабет,усмихвайки се.
Тя бе толкова красива.Бялото и лице издаваше перфектните й скули.Румените и устни бяха толкова чувствени.Горовейки,сякаш пееше най-прекрастната песен,която бях чувал.
-Да,да ще се справя.-отвърнах аз.
-Дано!Много искам да поканя всичките си приятелки в градината.Искам да видят каква прекрасна зеленина имаме,благодарение на теб и старанието ти.Благодарна съм ти,че гледаш така добре белите ми рози.Признателна съм ти.-каза тя,а усмивката не слизаше от лицето й.
-Благодарен съм за думите Ви.-измърморих аз.
А какво друго можех да й кажа.Та тя бе принцеса,а аз един градинар.След този разговор,тръгнах към стаята си,мислейки как ще я зарадвам за рождения й ден с прекрасни рози и омайна трева.
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#2 2011-04-04 13:04:45
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
много добре се е получило.Некст
#3 2011-04-04 13:13:34
- ralitu22
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-04-17
ммм харесва ми много..дано има некст
Живей за мига
#4 2011-04-04 15:44:02
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
И на мен ми хареса . (:
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#5 2012-11-02 13:40:36
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
ммм харесва ми много..дано има некст
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1