#1 2009-07-16 14:57:10

sexi_briunetka
Member
Registered: 2008-11-15

Re: Дамян Попов

В телевизионния ефир вече е факт дебютното видео на поп певеца Дамян Попов, който направи първите си стъпки в ”Мюзик Айдъл 2”.

Въпреки, че изпълнителят страни от имиджа на Ромео, романтиката го е завладяла напълно. В клипа към песента ”Тръгваш ли”, той е в плен на ангелски красива дама, която обаче напуска живота му.

Едва в този момент осъзнава, че не й е споделил най-важното нещо, а именно - че я обича.

”Разказва се за най-красивите неща от живота, които често не си казваме, а когато решим, че е време да го направим, е твърде късно. Посланието е ”Кажи обичам те, днес!”, разяснява изпълнителят.

Композицията е сътворена още преди година, като автори са Дамян Попов и Стамен Янев. Едва сега обаче парчето вижда бял свят, придружено с клип, заснет само за 8 часа от режисьора Ники Скерлев.

Действията в него са реализирани на две снимачни площадки, едната от които специално изграден за клипа декор.

”Много колеги ме съветваха да клипирам точно тази песен и взеха, че ме убедиха”, казва Дамян. Той сподели също, че до дни в ефира ще прозвучи и радио сингълът му ”Вярвал ли съм…?”, записан във Vinyl Studio.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook