#1 2011-03-29 21:30:12

nickey_97
Member
From: *~*~*Damonland!*~*~*
Registered: 2010-09-18
Posts: 41

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Реших и аз да напиша историйка. sun Начинаеща съм...съжалявам, ако имам грешки или съм писала безсмислици. Извинявам се!  sad Приемам критиката. smile Все пак ако желаете да продължа и ви харесва, ще съм много щастлива!!! hug Това е само въвеждащо епизодче ;хх nod Ето го и първото епизодче:

-ОО..я спрете!!! Сядайте по чиновете...веднага.- се развика госпожата. Имаше някаква причина ;дд Аз и гаджето ми сладко сладко се мляскахме до вратата, което беше непонятно за всички учители и родители. Абе млада любов!!! Кво да кажа???!!! Целунах още веднъж Алекс по устните и със самодоволна усмивка си седнах на чина. Цял час с Алекс се гледахме.. и си намигвахме. Госпожата се опитваше да не ни обръща внимание и да си преподава урока, но явно любовта бе над всичко. –Вън! Казах вън! И двамата!!!- викна пак тя. Аз се намусих, но излезнах. Алекс бе зад мен.. –Офф...мразя това!!!- казах аз. –И аз така, но съм сигурен, че обичаш това...-прошепна на ухото ми той, затвори вратата на класната стая и ме блъсна леко да се облегна. Впи устните си във врата ми и с ръка надигна леко блузата ми. Изтръпнах.
Това чувство. Не бях го изпитвала досега. С никой друг. Тези пеперудки в стомаха. Това изгаряне отвътре...Започнах да стена. Преплетох пръсти зад гърба му и притиснах тялото му още по-близо до моето...Забих леко нокти. Усещах аромата на косата му, излъчването на кожата му /дори и през всички дрехи/, устните ми горяха. Не бях сигурна какво става с мен!!! Но определено беше приятно. Чухме шум от отваряща се врата и се отлепихме един от друг. –Ти сияеш.. красавице!!!- промълви той и ми даде още една лека целувка. Аз се ухилих още повече, очите ми сигурно блестяха...Алекс ме дръпна за ръка и излязохме от училището. Знаех, че бягам, но това не ме интересуваше. Тичахме и се смеехме.. отидохме в парка. Алекс ме хвърли през рамо. /дано разбрахте какво имам предвид/.
Държеше ме здраво. Аз започнах да се смея и едновременно да пищя. Той ме завъртя няколко пъти и ме сложи на една люлка. –Хей!!! Да не съм малко дете!!!- казах аз и се опитах да стана. Алекс не ми позволи. Залюля люлката и всеки път когато люлката го достигаше той ме целуваше. Стана ми адски забавно. Държахме се като лапета... но влюбени лапета. После Алекс седна на съседната люлка и като се държахме за ръце се люлеехме. Това продължи докато едни сладури на около 5 години дойдоха, погнаха ни с едни пръчки и ни изгониха от люлките. След „този бой” Алекс и аз отидохме надалеч от всички и всичко и се излегнахме на една безлюдна поляна. Той ме гушкаше и галеше косата ми. Слушахме чуруликането на птиците и вятърът, преминаващ през всяка клонка от всяко дърво. Усещах дъха му в косата си и се чувствах безкрайно сигурна и защитена. –Обичам те!!!- тихичко промълвих аз, погледнах го в очите и отново се сгуших.
Усещах как той ме гледаше дълго време... после се приближи, целуна ме и каза спокойно: -И аз съкровище! И аз! Но мисля, че и двамата знаем това... Лежахме на зелената трева докато първата звезда изгря на небето. Тогава се прегърнахме силно, намислихме си едно желание и станахме. Звездите ни носеха късмет...
.

*П.С- Тези истории, леко различни, под формата на клипчета, съм качила и във вбокс.  angel

Offline

#2 2011-03-29 22:48:09

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04
Posts: 505

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Бива. Но адски много ми бъркат в очите многото въпросителни и удивителни знаци. Дразнещо е. Може да използваш само по - един. Поне като ще пишеш на диалект слагай ' т.е. Видях, че има "кво". Като те мързи да напишеш Какво, поне напиши К'во. Много по-приятно е да се чете така, доказва неграмотност. Имаш муза, но си оправи правописа, че като се сетя си по - голяма от мен и .. ;д

Това Алекс ме хвърли през рамо. /дано разбрахте какво имам предвид/. Е, два часа го четох, но така и не схванах. Опитвай се да описваш по - добре действията или ако не можеш го замени с друго.

А да, и свиквай да не пишеш " ;д "  smile


[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

Offline

#3 2011-03-30 05:18:31

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25
Posts: 3,858

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Не съм модератор и не искам да се правя обаче си оправи заглавието.
Имаш грешки  . И също мисля,че не е нужно да  слагаш толкова удивителни знаци . 
Пряката реч трябва да отделяш на нов ред .
И също това '' Държахме се като лапета... но влюбени лапета. ''  Защо си написала ' лапета ' .. можеше да използваш  думата ' деца ' или 'хлапета' ,но точно лапета. . Но иначе самият сюжет ми харесва .  : )) 


†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

Offline

#4 2011-03-30 07:45:25

Yov1ty
Member
From: Neverland ^^
Registered: 2010-12-14
Posts: 276

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Подкрепям забележките на другите,но като цяло ми харесва ^^.

Offline

#5 2011-03-30 08:01:51

кFo ?!
Member
From: Gryffindor (Пловдив)
Registered: 2009-09-15
Posts: 895
Website

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Неподходящо използвани изрази, правописни и пунктоационни грешки, нямаш описание. Преди да почнете да пишете нещо, няма да е зле да прочете основните правила за изграждане на едно произведение и си намерете редактори, не сме длъжни да ви гледаме абсурдните грешки.


Защото дори и за миг не можах да си сваля усмивката, докато разбивах на тъпото копеле тъпата мутра в мивката.

Offline

#6 2011-03-30 10:53:12

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01
Posts: 6,703

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Браво!

Offline

#7 2011-03-30 11:15:31

desi-iliyan
Member
Registered: 2011-02-25
Posts: 132

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Като идея не е лошо, но грешките са много (по-горе са ги споменали). Имам чувството, че не мислиш какво пишеш. Проверявай си и научи правилата (както ти беше вече споменато). Сюжета е добър, но оправи всичко друго.
Поздрави !


Avatar by : ^^Filmchett0o^^
[img]http://prikachi.com/images/478/3815478n.gif[/img]
He is the best thing that had ever been mine... About it and i love them.

Offline

#8 2011-03-30 11:47:20

Yana_10
Member
Registered: 2010-08-10
Posts: 49

Re: ^^Срещу вълните на живота^^

Не знам дали има грешки,защото аз като чета нещо и се вживявам....тоест представям си всичко,все едно съм го изживяла и наистина е прекрасно....много ми хареса  sun  smile дори и аз сега още изпитвам пеперудите в корема си  laugh   smile


Профилът го ползва най-добрата ми приятелка,защото регистрацийте са заключени!

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook