Pages: 1
#1 2011-03-07 14:41:54
- Sweet Nightmare
- Без право на собствен ранг
- From: In the heart of Bulgaria.
- Registered: 2010-11-02
Re: Кайли Миноуг разказва за борбата с рака.
За Кайли Миноуг март месец е особено специален. На края на месеца певицата ще отбележи 5 години, откакто се излекува от коварния рак на гърдата.
По случая бяха поканили в съботното шоу на Моли Мелдръм. Възрастният водещ без да иска успя да разплаче Миноуг. Тя сподели пред зрителите, че по време на борбата с рака е преживяла много тежки и нещастни моменти.
Кайли сподели, че е лежала в една стая с момиче, което също е било поразено от рака.
„Аз разговарях с родителите и детето и се опитвах да им вдъхна кураж, като им говорех стандартните неща. Не знаех какво друго да кажа, а исках да им помогна някак. Тогава в един момент те се обърнаха към мен и ме попитаха: „А вие как сте? Справяте ли се?”
В този момент именно се почувствах ужасно. Плашех се от неща, които сега дори не мога да изрека.”
На това място в интервюто Кайли се разплаква, обръща се с гръб към камерата, а в следващия момент се изправя и излиза пот кадър. И докато водещия и останалите от екипа се чудят как да отреагират, Кайли се връща обратно на мястото си и казва, че е готова да продължи.
Тя споделя, че всеки, които се е борил с коварна болест и претърпявал операции, я разбира.
Миноуг каза, че в момента е на турне и няма идея още как ще отпразнува тази годишнина от преборването на рака.
На въпрос на водещия дали двамата с Андрес вече мислят за деца, Кайли отговаря:„Андрес приема децата много добре, но още не се решили, а аз не знам дали искам това да е част от бъдещето ми.”
Ще е жалко наистина, ако Кайли Миноуг остане без деца, но това е често срещан избор за звезди от нейния ранг.
(arrow) Интервюто ТУК!
Нов профил: Cassidy [img]http://store.picbg.net/pubpic/77/7D/c5c15e327952777d.gif[/img]
#2 2011-03-07 18:20:05
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Re: Кайли Миноуг разказва за борбата с рака.
браво че се е преборила с тази коварна болест
Pages: 1