#1 2011-03-03 17:27:15

s0muchl0wey0u
Member
Registered: 2011-03-03

Re: Моето лято !

Можете да истриете тази тема,но аз се пак искам да напиша нещо вдъхнових се от прекрасните стихове написани от другите потребители в саита и просто искам вашето мнение не ви карам да го харесате.Знам че имам много правописни грешки,но се пак незнам всички правила в българския и несъм една от най-опитните като някои от вас просто искам да ви покажа една моя история.Ако ви хареса първата част може да има и продължение всичко зависи от ваС  smile .

ЗАПОЧВАМ- Някога незнам кога и някъде незнам точно къде живееше една малка госпожица на име Миранда тя беше на 14 не беше много висока (нормална за възраста си) с черна коса и искрящо зелени кичури очите и бяха черни като хауса а лицето и чисто бяло невинно.Точно така тя беше едно невинно момиченце което не пречеше на никого с нищо,обаждаше се там където не и е работата и всички и се подиграваха,едва ли имаше човек който да не я обиди по някъкъв начин в очите на другите тя пречеше на всички сигорно защото беше различна от тях.Тя живееше в една зелена къща на 3 етажа имаше по голям брат и живееше с баба си маика си и баща си. Баша и бе пратен по работа в малък град а майка и за сезона отиде да гледа един дядо и от време на време си идваше. Беше лято а тя бе останала сама с брат си и некъдърната и баба която вече беше на години и едвам едвам се придвижваше.Миранда бе мечтателка мечтаеше да се срещне с нови хора беше жадна за приключения , ала живота и бе еднообразен и нямаше нищо което да я развалнува и ободри.Докато не доиде лятото.Отначало то и беше скучно правеше се едно и също излизаше с приятели които я обиждаха опитваше се да постигне нещо но уви сякъш бе прокалната. Но един ден както всички останали докато скачаха на въже с приятелките си се появи талпата с момчета в която имаше ново попълнение името му бе Роджар , така привлекателен беше тои за нея пъстрите му очи поразяваха дори слънцето черната му коса и жестокото му изваяно тяло тои беше мъжа на живота и гледаше я така влюбено тои нея също. Още на първия ден всичките и приятелки му бяха хвърлили око и въпроса който всички задаваха бе " някой има ли му скаипа" Когато се прибра в къщи Миранда заключи вратата прибра се баба и бе заспала брат и беше на нощно забавление а тя легна на леглото отпусна се и се замечта за новото момче което видя днес.Тя забрави да дръпне завесите и отвън я прободе бяла светлина в лицето тя стана а следмалко се чу глас.
-Миранда
-Има ли някои                     

( кой ли е гласа с фенера? изобщо има ли някого? какво ще се случи с влюената до уши Миранда можете да разберете ако искате да ви представя и следващата част на моята история ако ви е харесало моля коментираите и сорри за правописните грешки
smile )

Ако бях заменима щеше тя да те има много късно е вече как не го разбра ? <3

#2 2011-03-03 17:36:50

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

интересно ми е.. smile

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#3 2011-03-03 17:42:03

s0muchl0wey0u
Member

мерси  hug оценявам г0! мога да напиша продължение ..  smile

#4 2011-03-03 17:52:05

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Никакво описание. Имаш правописни и пунктационни грешки. Не ми допадна .

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#5 2011-03-03 17:56:13

s0muchl0wey0u
Member

Е това си е тфоето мнение щом казваш оважавам го.. Колкото до грешките знам че ги имам и съжалявам за тях  smile

#6 2011-03-03 18:03:57

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Не ме грабна .
Към авторката : Може ли да не спамиш след всеки пост ?

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#7 2011-03-03 18:04:39

isityyyy
Hathaway babyy ^^
From: N.Y <3
Registered: 2010-05-01
Website

Ами хубавко е . Продължавай в същия дух smile  hug  hug

[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]

Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .

[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]

#8 2011-03-03 18:11:08

Miss_Nightmare
Member
From: In the hell
Registered: 2010-05-13

Бива,стилът ти ще се изглади само с много писане,за това продължавай да пишеш.Ще следя развитието с интерес nod

#9 2011-03-03 18:19:43

emity_bebety
Member
From: Miami
Registered: 2010-05-19

Харесва ми! star

#10 2011-03-03 18:51:36

wildbitch
Member
From: USB:The United States of Biebe
Registered: 2011-01-22

мм бива .. пусни още малко  nod

[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]

#11 2011-03-03 19:20:45

s0muchl0wey0u
Member

Д0бре щом ви харесва почвам втора част,ето я и нея  smile

- Аз съм Роджар не ме ли помниш днес се запознахме исках само да ти кажа лека нощ
- И на теБ,но ме остави да си почина не ме притеснявай толкова късно виж колко е часа
- Съжалявам просто искам да ти кажа,че имаш невероятна усмивка и ако искаш утре да излезеш с нас в 11 часа на Мелодията (това беше кафето където цялата таифа се събираха да пиинат по кафе и да обсъдят някои клуки и общи приказки)
- Мерси,но за кафето ще си помисля може и да дойда ще реша.
-Добре ще те чакам хайде лека нощ оставям тЕ да си почиваш щом искаш.
-Най-после-довиждане.
И той се изгуби в тъмнината,а Миранда започна още от сега да търси какво да облече и каква прическа да си направи за новата си среща с непознатия още за нея младеж.Винаги е била отхвътляна от околните и никога  не се е срещала с такова мило момче затова незнаеше как да се държи с него.И го отблъскваше както всички останали правеха с нея.Прочете доста статии в интернет и цяла нощ не спа за да отиде на тази среща да се оправи.Сутринта отиде още в 10 и половина там поръча си Дерби кола ии изчака да доидат всичко следмалко доиде Ралис момичето с сините очи и русата коса което всички обичаха и можеше да играе баскетбол както и да рисува имаше неуспорим талант и беше много красива. Доиде и комшията на Роджард а него го нямаше той доиде по късно поръча си Спраит и само мълчеше и гледаше Миранда в очите и тя го гледаше с някакъв поглед които изразяваше всичките и чувства.Сякъш говореха помежду си с думи.Беше настанала жестока тишина докато Ралис не се обади:
-Хайде да играем баскет кой иска много ми се играе.
а Роджър отговори:
-Ай да те видим колко си добра. Отидоха всички към баскетболното игрище.Играха час-два а Миранда седеше и гледаше чакаше ги да свършат а като свършиха искаха да се приберат удома.Роджър каза на всички,че харесва две момичета с едното има а с другото няма бъдеще всички искаха да разберът кои са те.А кои са те вие ще разберете в следващата част разбирасе ако искате да има такава

#12 2011-03-03 19:47:07

sofarawayX.
Member
Registered: 2011-02-05

- Аз съм Роджар. Не ме ли помниш днес се запознахме -исках само да ти кажа лека нощ
- И на теБ,но ме остави да си почина, не ме притеснявай толкова късно виж колко е часа
- Съжалявам просто искам да ти кажа,че имаш невероятна усмивка и ако искаш утре да излезеш с нас в 11 часа на Мелодията (това беше кафето където цялата тайфа се събираха да пийнат по кафе и да обсъдят някои клюки и общи приказки)
- Мерси,но за кафето ще си помисля може и да дойда ще реша.
-Добре, ще те чакам хайде лека нощ оставям тЕ да си почиваш, щом искаш.
-Най-после-довиждане.
И той се изгуби в тъмнината,а Миранда започна още от сега да търси какво да облече и каква прическа да си направи за новата си среща с непознатия още за нея младеж.Винаги е била отхвътляна от околните и никога не се е срещала с такова мило момче,затова незнаеше как да се държи с него.И го отблъскваше както всички останали правеха с нея.Прочете доста статии в интернет и цяла нощ не спа, за да отиде на тази среща да се оправи.Сутринта отиде още в 10 и половина там поръча си Дерби кола ии изчака да дойдат всичко следмалко дойде Ралис- момичето с сините очи и русата коса. което всички обичаха и можеше да играе баскетбол както и да рисува. Имаше неуспорим талант и беше много красива. Дойде и комшията на Роджард ,а него го нямаше той дойде по- късно поръча си Спраит и само мълчеше и гледаше Миранда в очите и тя го гледаше с някакъв поглед, който изразяваше всичките и чувства.Сякаш говореха помежду си с думи.Беше настанала жестока тишина ,докато Ралис не се обади:
-Хайде да играем баскет кой иска много ми се играе.
а Роджър отговори:
-Ай да те видим колко си добра. Отидоха всички към баскетболното игрище.Играха час-два а Миранда седеше и гледаше чакаше ги да свършат а като свършиха искаха да се приберат у дома.Роджър каза на всички,че харесва две момичета с едното има а с другото няма бъдеще всички искаха да разберат кои са те.А кои са те вие ще разберете в следващата част разбира се, ако искате да има такава .

_____________________________________________________________________________________
Ужас!Толкова много грешки не бях виждала до сега,а това са само половината.Набиват се и адски дразнят окото.А израз като "Ай да те видим колко си добра" на мен лично ми звучи,как да се изразя, не на мястото си.Нещото ,което си писала би трябвало да е литературно произведение, а не простащина.Поправи се!С толкова грешки в текста няма да имаш много читатели./Намери някой,който да ти поправя текстовете/ smile

[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333

#13 2011-03-03 20:26:20

wildbitch
Member
From: USB:The United States of Biebe
Registered: 2011-01-22

харесва ми .. но sofarawayX. е права - трябва да намериш някой,който да ти поправя текстовете  nod

[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]

#14 2011-03-03 22:14:13

s0muchl0wey0u
Member

Да наистина прави сте. Е добре преди да пусна следващата част някои желаещ да има да ми поправи наистина грубите правописни грешки  smile

#15 2011-03-03 23:40:14

vampire_
Изгонен(а)
From: Gryffindor (Пловдив)
Registered: 2010-12-29

Под ввяква критика. Момиче, ти български не си ли учила ?! Правиш елементарни грешки, толкова дразнещи, че дори не мога да дочета текста. Относно самото произведение, също не ми харесва. Нямаш описание,а ако е имаш е такова, каквото не е важно като, че героинята си е поръчала "Дерби", самата идея не е оригинална и интересна. С две думи- не струва.

Wait a minute, motherfucker

I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it

First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it

Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.

#16 2011-03-04 10:17:12

karriikkxx
П ♥
From: France
Registered: 2010-12-30

След като прочетох коментарите на другите,не си направих труда да прочета .. това. shake

[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.

http://givemediamondsnigga.tumblr.com/ :}

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook