Pages: 1
#1 2011-02-06 13:45:08
- xcandygirl.
- Member
- Registered: 2011-02-01
Re: Историята на една тийн
Реших и аз да пусна една историйка!Надявам се да ви хареса!
-----
Аз съм Саманта - накратко Сам,живея в Ню Йорк и съм на 16 години.Не съм поредната богаташка която може да се похвали с златно колие,нови дрехи или Ферари - аз съм точно обратното.Семейството ми не е богато,но живеем добре.Може да нямам пари,но поне имам любящо семейство и невероятна приятелка - Роуз.Тя е меко казано най-добрата!Тя е .. една от малкото момичета които познавам и не са кифли!Какво друго да ви разкажа? - А да - училището.Ами училището ни е хубаво , но учениците са простаци ( с малко изключения ).Главните простаци са Ема и Рик - кифлата и капитана на отбора по футбол.Типичните надувки - "Вижте ми нова златна гривна от Долче и Габана","Вижте ми новата рокля която още я няма по магазините" - Извратеняци.По чудо Ема ми е братовчедка.Хубавото е , че не е в моя квартал , а в "елитната зона" - къщите на богаташите или както им викам - Кифльоците.Боже времето лети - трябва да тръгвам за училище. *Взех чантата си,обяда и тръгнах*
В училището:
-Я виж ти!Кой е дошъл? - Скъпата ми роднина циганка - Саманта! - Каза надуто Ема.
Идваше ми да й фрасна един,но точно когато щях да го направя ме спря Роуз.
-Разбирам,че не я понасяш ама .. - Изшепна ми Роуз.
-Загубенячки! - Каза Ема и си тръгна.
-Защо ме спря Роу? - Попитах Роуз.
-Да не искаш да те изключат?Все пак баща й е директор! - Каза ми Роу.
Забравих да ви кажа , че чичо ми който ме ненавижда ( бащата на Ема ) е и директор.Що за късмет имам , а?
-Не искам , но тя ми лази по нервичките! - Казах аз на Роуз и тръгнахме към първия ни час - Биология.
В часа:
-Ученици директора ме вика!Отворете на страница 56 и 57 и прочетете урока,защото като се върна ще ви изпитам! - Каза г-жа Макаристън и излезе.
-Супер!Даскалката се разкара и ще се гримирам! - Изрече тихо Ема и извади чантичката си с гримове.
Минаваше времето и изведнъж г-жата влезе с гръм и трясък.Хвана Ема да се гримира.
-Я виж ти!Госпожице въпреки , че баща ти е директор идваш с мен при него!Другите - четете докато отида с Мис Гримове при баща й!
Най-сетне и аз да взема една точка.Все тя е печелила - сега е мой ред.
----
Харесва ли ви?
Да го продължа ли?
#2 2011-02-06 13:51:33
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Не ми хареса .
Описанието тотално си го забравила . Сякаш всичко е писано набързо и си го писала колкото да го има .
Запетаите ти липсват ужасно много .
И всичко се развива мнооооого бързо .
Не ми хареса . Може с PhotoShop да си горе - долу добра ,ама това не значи ,че те бива във всичко .
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#3 2011-02-06 13:52:24
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Реших и аз да пусна една историйка!Надявам се да ви хареса!
-----
Аз съм Саманта - накратко Сам,живея в Ню Йорк и съм на 16 години.Не съм поредната богаташка която може да се похвали с златно колие,нови дрехи или Ферари - аз съм точно обратното.Семейството ми не е богато,но живеем добре.Може да нямам пари,но поне имам любящо семейство и невероятна приятелка - Роуз.Тя е меко казано най-добрата!Тя е .. една от малкото момичета които познавам и не са кифли!Какво друго да ви разкажа? - А да - училището.Ами училището ни е хубаво , но учениците са простаци ( с малко изключения ).Главните простаци са Ема и Рик - кифлата и капитана на отбора по футбол.Типичните надувки - "Вижте ми нова златна гривна от Долче и Габана","Вижте ми новата рокля която още я няма по магазините" - Извратеняци.По чудо Ема ми е братовчедка.Хубавото е , че не е в моя квартал , а в "елитната зона" - къщите на богаташите или както им викам - Кифльоците.Боже времето лети - трябва да тръгвам за училище. *Взех чантата си,обяда и тръгнах*
В училището:
-Я виж ти!Кой е дошъл? - Скъпата ми роднина циганка - Саманта! - Каза надуто Ема.
Идваше ми да й фрасна един,но точно когато щях да го направя ме спря Роуз.
-Разбирам,че не я понасяш ама .. - Изшепна ми Роуз.
-Загубенячки! - Каза Ема и си тръгна.
-Защо ме спря Роу? - Попитах Роуз.
-Да не искаш да те изключат?Все пак баща й е директор! - Каза ми Роу.
Забравих да ви кажа , че чичо ми който ме ненавижда ( бащата на Ема ) е и директор.Що за късмет имам , а?
-Не искам , но тя ми лази по нервичките! - Казах аз на Роуз и тръгнахме към първия ни час - Биология.
В часа:
-Ученици директора ме вика!Отворете на страница 56 и 57 и прочетете урока,защото като се върна ще ви изпитам! - Каза г-жа Макаристън и излезе.
-Супер!Даскалката се разкара и ще се гримирам! - Изрече тихо Ема и извади чантичката си с гримове.
Минаваше времето и изведнъж г-жата влезе с гръм и трясък.Хвана Ема да се гримира.
-Я виж ти!Госпожице въпреки , че баща ти е директор идваш с мен при него!Другите - четете докато отида с Мис Гримове при баща й!
Най-сетне и аз да взема една точка.Все тя е печелила - сега е мой ред.
----
Харесва ли ви?
Да го продължа ли?
Е да, е да, поиграх си. И това бяха само повторенията. Ами ако взема да ти редактирам пунктуационните, правописните и граматичните грешки?
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#4 2011-02-06 13:55:41
- inlovegirlx33
- Member
- Registered: 2010-06-20
Бива Продължи може да стане все по интересно
[img]https://38.media.tumblr.com/0b3ead515381471e109dd9b16e22cfbf/tumblr_nefchkIlBV1rvn6njo1_1280.gif[/img]
#5 2011-02-06 14:10:30
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
На мен пък ми харесва.. продължи го!
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#6 2011-02-06 14:20:43
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Пф, тука се гледа ЛИЧНОТО ТВОРЧЕСТВО до колкото знам, а не правописните и пунктуационни грешки..Вярно е, че не е приятно да е пълно с грешки, ама като ще критикувате писането, поне кажете и мнение за написаното, не само да изтъквате грешките..
П.П. - Не ми хареса.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#7 2011-02-06 14:40:42
- shushi_10
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-12-11
Продължи,но много ги увърташ.Че баща й е бил директор или че ти е брътовчетка.Продължи може да стане интересно
[img]http://prikachi.com/images/192/3623192f.gif[/img]
[list=*]
[*]yoo_97 :3[/*]
[/list]
#8 2011-02-06 17:27:22
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Наистина няма описания на героите и бързо се развиват действията,но продължия вмъкни описания и тогава ще е по-различно..
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#9 2011-02-06 17:50:58
- karit0y
- Member
- Registered: 2010-03-31
Не ми хареса. Като за начало не видях описание на главната героиня, а това е много важно. Действието се развива твърде бързо. Вмъкни описание и на обстановката. Има грешки - да. Моя съвет е първо да го обмислиш добре и после да пускаш във форуми
Pages: 1