Pages: 1
#1 2011-02-02 18:43:44
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Re: Какви мъже НЕ харесват жените
А ето и нещо за момчетата/мъжете в сайта
Имате проблеми с жените, докато в същото време при вашия приятел всичко върви отлично?
Възможно е вие да сте от този тип мъже, които отпъждат представителките на противоположния пол.
Така е. Определени типове мъже могат да привличат или да отблъскват жените. Особено това е актуално на стадии запознанство. По-надолу са назовани и описани отпъждащи жените мъжки черти на характера. Знаейки ги, вие ще можете да се контролирате и да направите първото благоприятно впечатление. Грубата сила разярява жените
Нуждаещи се от внимание
Увереността и независимостта са черти, които жените харесват. Тя се стреми да привлече силен по дух мъж, затова вашата сантименталност може да я отпъди в стадия запознанство. Когато се сближите и малко позасилите отношенията си, можете да разговаряте по душа колкото си искате.
Предсказуем
Скучно се общува с мъж, винаги действащ по шаблон и никога не поднасящ сюрпризи. Непредсказуемостта и свободният дух привличат жените. За това те така често се отдават в ръцете на “лошите” младежи. Просто бъдете по-различен, смесвайте предсказуемостта и непредсказуемостта.
Високомерен
Той общува и разговаря с хората така, като че ли те са по-лоши и по-глупави от него. Жената оценява мъжа по това, как общува със заобикалящите го. Ако искате да направите впечатление, проявявайте по-голямо уважение. Помнете, че тя ви наблюдава.
Невъзпитан
Той откровено разглежда другите жени в присъствието й, може дори да пофлиртува. Това говори, че не уважава жените. Такова поведение няма да се хареса на жената, както в стадия запознанство, така в стадия сериозни отношения.
Спорещ
Всяка беседа превръща в словесна баталия. Общуването с любителя на споровете е стрес. Ако имате такава особеност, постарайте се максимално да се отпуснете по време на среща, тъй като желанието да започнете спор възниква от това, че нервничите и не знаете какво да кажете.
Да се смята винаги и за всичко прав
Такъв мъж е убеден, че има право да съди другите. От първата среща започва да нарежда на жената какво трябва да прави и какво не. Такова поведение не предизвиква у нея нищо освен чувства на раздразнение и злоба.
Женомразец
Мъжът от този тип не крие отношенията си към жените, произнасяйки цинични и оскърбителни коментари и по отношение на целия женски пол въобще и по отношение на своята спътница по-конкретно. Това, определено е единственото от всички мъжки качества, които 100 % предизвикват негативна реакция у всяка жена. Ако вие ненавиждате жените, защо ви е необходимо да ходите на срещи?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#2 2011-02-02 19:33:36
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
Спорещ
Всяка беседа превръща в словесна баталия. Общуването с любителя на споровете е стрес. Ако имате такава особеност, постарайте се максимално да се отпуснете по време на среща, тъй като желанието да започнете спор възниква от това, че нервничите и не знаете какво да кажете.
това съм аз
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#3 2011-02-02 19:41:20
- ™ПрАсКоФкЪ™
- ™®•†•?ДøСтЪп ЗåБрАнЕн?•†•®™
- From: Там , където теб те няма !
- Registered: 2009-09-08
Не съм много съгласна с "информацията" !
#4 2011-02-02 20:01:28
- nand0
- Member
- Registered: 2011-01-24
Спорещ
това съм аз
[img] http://prikachi.com/images/271/2921271A.png [/img]
#5 2011-02-02 20:27:41
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Глупости.Аз си умирам за някой който по цял ден да спори с мен!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2011-02-03 11:30:44
- xfreakx
- Изгонен(а)
- From: Living in the dream...
- Registered: 2010-07-08
Има такава тема . (wave)
F*CK - Фактически не ме интересувате ... Нито вие, нито мнението ви ! ; ]]
С всеки изминал ден остават все по-малко хора за които ми пука .. !! ..
Селяци големки, бе : ) .
Pages: 1