#1 2011-01-24 19:50:08

extr3m3_baby
Изгонен(а)
From: Поddземния свят
Registered: 2010-12-28
Website

Re: Нормално ли е според вас???

амм не съм сигурна дали тази тема е за този форум...;д но както и да е :]

та имам малък проблем с височината и килограмите си ;ss
на 14 съм и съм висока около 1,50/1,55 [някъде там... не знам с точност dumb] ии тежа 55 кг ...;[[[[[[[[

приятелите ми казват че не съм дебела и така съм си добре... и няма да ми отива ако отслабна... не съм някой свиня де... като се погледна в огледалото... не изглеждам дебела... и не се чувствам дебела... но като се загледам в другите момичета на моята възраст... като видя колко са слаби... сигурно 40 кг нямат... ии това ме подтиска... дали да премина на някаква диета ?  think

и това нормално ли е за 14 годишна???
sad  sad 

star Жuвэй, д0каt0 нэ е sтанало0 на моda da sэ мрэ!!! =) star wink
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

!...Ss няkой прuяtэлu, е по ~ д0bbрэ dа sи 0sтанэм нэп0zzнатi...!

============================================================

По dобре кралuца в ада, отк0лкот0 робuня в рая !

#2 2011-01-24 19:53:41

anity_kiss
Member
Registered: 2009-02-07

Всеки е различен.Не може всички да сме перфектни. Съвсем нормално си е !  smile

#3 2011-01-24 19:59:19

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Божееее...  shake  Ти добре ли си,на 14 години и диети wondering ? Аз съм висока 1,60, на 15 съм и тежа към 64кг...Въобще не ми пука дали изглеждам дебела или прочие аз така си се чувствам добре, никога не съм мислила за диети или тем подобни, спортувам 3 пъти седмично...Може би съм малко "дебела" но пък не ми пука ! Никога не се заглеждам толкова как изглеждат другите, все ми е едно дали някоя си там е 40 кг а аз 64...Ако така се чувстваш добре не прави никакви диети и нищо...само ще си съсипеш живота,после или ще има ЙО-Йо ефект и ще станеш двойно по "дебела" или ще се стигне до анорексия (на никой не го пожелавам)....Да ти имам проблемите... speechless

#4 2011-01-24 20:03:44

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Офф,сори , че така ще ти пиша ,но това го приемам много лично ,понеже и аз такива тъпанарщини си докарах анемия...
Я си яж нормално-не си дебела- а и ти сега се развиваш- организма ти няма нужда от хранителен стрес!!!
Хич не гледай кой какъв е - всеки е различен !

Ако искаш да си една от масовката- заповядай,мила- присъедини се към клонингите |-(

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook