#1 2011-01-18 19:14:20

Launcher
mnml kill music
From: minimaland
Registered: 2009-07-26
Website

Re: Сексът между приятели – добра идея или заплаха за приятелств

Сексът между приятели може и да не е заплаха за приятелството, но определено не е добра идея. Достатъчен аргумент за това е да спомена последващата неяснота, която предизвиква онези затормозяващи разговори по темата “какви са нашите отношения”…

Точно тези разговори, от които всички ние гледаме да се предпазим като от венерическа болест. Ако често ни се случи да ги водим с някого, гарантирано съсипваме всякакъв род отношения – било добро приятелство или добър секс.

Сексът “по приятелски” е чиста работа, когато се случва с една друга категория хора – да ги наречем абонати. С тях може да не споделяме чувства, както е редно да бъде с гадже, нито мисли, проблеми и радости, както правим с приятелите си. Когато се абонираш за някого обаче без задръжки споделяш с него тялото си, а освен това можеш

както да го търсиш, така и да не го търсиш, по избор да приемаш или да отказваш покани , да настояваш за дискретност пред хората, но и същевременно да го безпокоиш в неудобно време, ако нещата станат истински спешни…

Е, има някои условия от рода на “спазвай нужната дистанция”, “не ревнувай”, “пази се от приятелство” и т.н., защото иначе абонаментът ще прерасне в нещо друго, но пък и това не е лоша перспектива. Хубавото на този тип “свободни отношения” е това, че дори и до нищо повече да не се стигне, излъгани очаквания няма да има.

Така че, за да обобщя нещата мога да кажа, че да подлагаш на риск едно старо приятелство е безсмислено. Ако пролетта вместо като влажен сезон започне сухо, по-добре се поинтересувай за телефона на абоната…

" say hello to my little friend "

#2 2011-01-24 17:58:24

nand0
Member
Registered: 2011-01-24

За мен е добра идея , защото единия може да е по опитен и да помогне на другия ( да му покаже как става ) smile Пък и ако стане може си остане между тях tongueout А ако им хареса може даже и да повторят

#3 2011-01-27 18:41:47

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

Ами според мен е заплаха за приятелството  smile

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

#4 2011-01-29 10:08:44

m4ore
Member
Registered: 2011-01-28

ееее неее проблем  според мен  не разваля приятелствата  laugh   smile

#5 2011-01-29 10:14:34

Heroine queen
Daughter of Mafia boss
From: Люлин.
Registered: 2010-07-02

За мен е добра идея , защото единия може да е по опитен и да помогне на другия ( да му покаже как става ) smile Пък и ако стане може си остане между тях tongueout А ако им хареса може даже и да повторят

Съгласна съм  smile  (y)

[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥

"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook