#1 2011-01-12 18:35:51

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

Re: Darkfate.

Жалко подобие на разказ.При някакъв минимален интерес може би ще пусна още laugh

1.

-    Не така ! Помъчи се малко ! Мислиш ли,че ще стане толкова лесно !?
-    Съжалявам,ще опитам пак.
-    И се постарай този път да е успешно.
Антик затвори очи и започна да рисува руни във въздуха.Беше подложена на такова голямо напрежение.За момент се зачуди защо прави  това...Веднага прогони тези мисли от ума си и продължи магията.След няколко секунди отвори очи,но остана концентрирана. Да ! Получаваше се !Камъчето се рееше във въздуха,на нивото на очите и – делеч,далеч от дървената масичка за кафе в кабинета на Селена.
Селена направи знак на ученичката си и тя прекрати магията.Антик се усмихна плахо.Учителката и заговори :
-    Браво Антик,постигна желания резултат – за момента.Сега обаче трябва да развиеш това твое умение.Ще продължим с нещо по – голямо.
Нетърпелива,Антик отвърна :
-    Сега ли ще започнем ?! О боже,нямам търпение !
-    Мисля че ще можеш да почакаш до утре.Нали ?
-    Ще се опитам – отвърна тя с лека усмивка на лицето.
-    Сега се върни в стаята си и си почини.Утре ще е голям ден за твоето развитие.

Едит : Забравих благодарностите за vampire_ a.k.a Руми. < 3

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#2 2011-01-12 18:38:53

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

На мен ми харесва !
Но защо  след пряка реч не напишеш кой го е казал ,защото иначе не се разбира ?
Продължавай !

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#3 2011-01-12 18:40:57

vampire_
Изгонен(а)
From: Gryffindor (Пловдив)
Registered: 2010-12-29

Много е хубаво.
Аз ти казах забележките ми по скайп.
Продължавай..  wasntme  wasntme

Wait a minute, motherfucker

I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it

First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it

Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.

#4 2011-01-12 18:57:09

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

На мен ми харесва !
Но защо  след пряка реч не напишеш кой го е казал ,защото иначе не се разбира ?
Продължавай !

Еми тиретата ясно показват, че се сменя говорещия.Аз как разбрах кой какво каза..То иначе става голяма досада - каза еди кой си, каза еди кой си..каза еди кой си..каза еди кой си... laugh

Хареса ми, не е поредното мрачно разказче. bow
И не е 10000 реда.  clap

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2011-01-12 19:01:45

Brutallity
Member

Ето още мъничко,вдигнахте ми самочувствието : DD

2 .
Антик се събуди от силен трясък.Ослуша се и разбра че идва от кабинета на Селена.Качи се горе- още по пижама,отвори вратата плахо и облещи поглед.
В стаята имаше кораб ! Селена я погледна и се усмихна широко :
- Казах ти че днес ще е голям ден !
Тя я подкани да отиде да се облече и после да се върне.Антик слезе надолу по витата стълба с бонтуващи се мисли.Какво забога трябваше да прави с този кораб ?! Щеше да разбере само след минути,трябваше и просто малко търпение.
Навлече дрехите си бързо и тръгна нагоре закопчавайки колана на панталоните си.Влезе в кабинета и Селена отново се усмихна с специфичната и широка усмивка.
- Готова ли си ?
-  Напълно.
Тя отиде до стената с завесата.Винаги когато Антик я погледнеше си задаваше въпроса какво ли има зад нея.Селена вдигна завесата.Това беше огромен прозорец с изглед към езерото пред  имението.
-    Сега ще ти обясня какво да правиш.Помниш магията от снощи,нали ?
Това не можеше да е възможно.
      -  Възможно е,и още как. Ще трябва да преместиш кораба в езерото при това без той да потъне.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#6 2011-01-12 19:02:03

JB.Smille
Member
Registered: 2010-03-28

Харесва ми  nod star

The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.

#7 2011-01-12 19:03:16

vampire_
Изгонен(а)

Още ;?  wasntme

Wanna kiss it one time
Mommy do what you like

I can love you long time
I become a big crime

#8 2011-01-12 19:08:16

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Добро е.  nod

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#9 2011-01-12 19:22:21

hubbabubba1
Member
From: U.K
Registered: 2010-02-21

Харесва ми  bow  star

[img]http://prikachi.com/images/257/4609257g.gif[/img]♥♥♥♥ [img]http://prikachi.com/images/259/4609259T.gif[/img]♥♥♥♥

#10 2011-01-12 19:48:06

darichkaa
Member
Registered: 2010-09-07

и на мен ми харесва star

Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин. star

#11 2011-01-12 20:57:30

Brutallity
Member

Антик беше съвсем обикновенно Шестнадесет годишно момиче. Имаше наситено кафява коса до раменете и топли очи в същият цвят.Тя живееше в не много богато семейство в града Уъспърфюри.Имаше дванадесет годишен брат  на име Томас. Тази година тя трябваше да си намери работа.Семейството и изоставаше с данъците а парите не им достигаха..

След дълго търсене тя най-накрая откри работа като помощница в имението Даркфейт.Знанията и  за това имение се простираха до Тайнствената господарка Селена и липсата на особена оживеност от страна на хората пребиваващи в имението.Заминаваше след  два дни – от имението изказаха искренните си извинения относно краткия срок за реакция.Причината била, че наистина имали голяма нужда от персонал.
Сбогува се със семейството си и се качи във файтона пратен от новата и господарка.Обръжението и беше от още едно момиче и едно момче – горе долу на нейната възраст.Запозна се с тях и разбра,че и те ще работят с нея.Момичето се казваше Аделена,а младежът – Ремус.

ето още малко ( : Радвам се,че ви харесва.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#12 2011-01-12 22:14:27

sisity17
» Choco Vampire
From: `London.<3
Registered: 2009-05-10

Много добре си предала идеята на разказа .. и особено ми хареса описанието на момичето .  smile  Хубаво е , браво !

"Виждам лицата ви дори и през маските, които сте сложили върху тях,
играещи ролите на хора, които никога няма да бъдете..." : )

[img]http://prikachi.com/images/244/3949244Z.jpg[/img]

#13 2011-01-13 11:16:05

Brutallity
Member

Когато пристигнаха пред имението навън имаше свирепа буря.Побързаха да се приберат вътре и точно заради това не известиха по никакъв начин че са пристигнаи.Когато влязоха вратата се затръшна заради вятъра.Тримата младежи стояха в коридора около десет минути преди някой да дойде да ги посрещне.Появи се една бледа и изпита жена на преклонна възраст.Тя не говореше много.Представи се с името Ромина и им кимна да я последват.Започнаха да се качват по мраморните стълбища чиито парапети бягха покрити с прах.Стигнаха на една площадка на третия етаж.От нея извеждаха три коридора.Това място беше огромно.Приличаше повече на замък отколкото на имение.По наблюденията на Антик беше на около пет или шест етажа.Докато влизаха тичешком към имението-замък Антик беше визирала,че то също има и две кули,като едната малко приличаше на обсерватория.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#14 2011-01-13 12:09:27

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

харесва ми smile

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#15 2011-01-13 12:43:10

vampire_
Изгонен(а)

Супер е.
Още ??  wasntme

Wanna kiss it one time
Mommy do what you like

I can love you long time
I become a big crime

#16 2011-01-13 13:52:28

nikol_zp89
~ LipS LiKe ExtaZy`'..
From: Dubai~-*
Registered: 2008-12-08

Харесва ми .. различно е (в добрия смисъл ..) Пускай още ,,  happy

Той винаги ще има свое място в мен. Там, отляво. [img]http://siteof.me/wp-content/uploads/2009/10/facebook_smiley_heart.gif[/img]

#17 2011-01-13 14:20:06

Brutallity
Member

Ромина ги поведе през левият коридор.Никой,освен нея,не знаеше къде отиват.Изкачиха още едно стълбище и пристигнаха в нещо подобно на всекидневна.Тя беше декорирана по доста старовремски начин и отново всичко беше покрито с прах.Личеше си,че имат наистина голяма нужда от персонал.Ромина проговори за втори път и ги помоли да изчакат докато тя вика господарката..тя излезе от стаята и след приблизително десет минути се върна със Селена.Селена беше млада жена, на около тридесет и девет.Беше средна на ръст с  тъмно руса коса прибрана в конска опашка.Тя ги озари с топла усмивка и им се представи.Благодари им,че са дошли каза им също,че ще започнат с работата още утре. Ромина ще им обясни останалото и да ги заведе до стаите им.Излязоха от старомодната всекидневна и продължиха надясно,като се озрътаха любопитно.Зад гърба им оставаше задънен коридор с спускаща се вита стълба от тавана.
След известно време стигнаха до стаите си.Преди да им отключи вратите Ромина им каза,че до сега само тя,господарката Селена и старият готвач Корнелиус са обитавали имението та заради това било малко западнало...Също ги предупреди,че утре в осем сутринта трябва да са в коридора през който влязоха.След това отключи двете стаи в които щяха да спят и се оттегли.Антик и Аделена щяха да делят една,а в съседната се настани  Ремус.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#18 2011-01-13 16:36:28

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Хубаво е, но грешките (граматични, пунктуационни и правописни) се бият на очи.

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#19 2011-01-13 17:16:44

vaflichka
Member
From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
Registered: 2010-02-08

Харесва, наистина е добро, heart  Още ?? wasntme

her heart was a secret garden and the walls were very high

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]

#20 2011-04-08 19:35:16

Brutallity
Member

Антик и Аделена влязоха в стаята си.Там имаше само един дрешник,прозорец,две легла и умивалник.Двете девоики сложиха нещата си в дрешника,преоблякоха се бързо и легнаха да спят.Антик искаше да помисли за това което я очакваше утре,но беше твърде уморена и неусетно заспа.

Утрото беше мъгливо и мрачно.Антик и Аделена се оправиха бързо и излязоха от стаята.Тръгнаха по коридора надолу ,стигнаха до стълбата и започнаха да слизат когато зърнаха Ремус да се лута по долният коридор .
-    Какво става,Ремус ? - попита малко  учудена Аделена.
-     Мисля,че се загубих.. .Вие знаете ли пътя ?
-    Аз си спомням ! – изтърси Антик  - Май...
Тримата започнаха да обикалят сградата търсейки вчерашният коридор.След петнадесет минут но лутане все още не бяха открили нищо,а вече минаваше осем и двадесет... Тогава чуха някакви звуци от коридора пред тях които завършваше с масивна дъбова врата.Те нашепваха нещо..нещо на непознат език.
-    К..Какво е това ? – плахо прошепа Ремус ,явно се страхуваше.
-    Не знам какво е,но мисля ,че  не бива да сме тук – каза равно Антик – хайде,да се махаме.
Те тръгнаха тичешком назад.Не след дълго намериха въпросният коридор.Там стоеше Ромина.Тя им кимна да я последват и не каза нищо.Имаше нещо зловещо в тази старица.. Икономката на имението ги отведе  до трапезария с прозорци от едната страна и голяма дървена маса по средата.На един от столовете покраи масата стоеше Селена и четеше някакви пергаменти,бяха цяла купчина.Тя се обърна към тях :
-    Добро Утро,младежи – и се усмихна – нека закусим и после ще ви разпределя задачите.
        Имаше овесена каша за закуска.Никой не каза нищо.След известно време Селена заговори :
-    Тази дни планувам да ви възложа почистването на имението и сортиране на книгите и свитъците в библиотеката ми.Мислите ли че ще можете да се справите за три,най-много четири дни ?
-    Ще успеем,стига да разделим работата.. – подметна Аделена.
-     Аз и ти можем да се захванем  с почистването,искаш ли ? – каза смутено Ремус.
-    Добре.
-    Тогава аз ще се заема с библиотеката – каза весело Антик – винаги съм се интересувала от книгите.
Аделена,Ремус и Антик се бяха нахранили.
-    Чудесно – заключи Селена  - Ромина,ще бъдеш ли така добра да покажеш на младежите от къде да започнат ?
-    Да госпожо.

Заедно те пак тръгнаха на „дългото си пътешествие” из имението.Минаха покрай всекидневната и пак видяха витата стълба.Тогава Аделена се престраши да попита :
-    Какво има над капака ?
-    Не ходете там  - отвърна Ромина по все същият хладен начин – забранено е.
-    О.. добре – отвърна смутено Аделена.
Ремус и Аделена щяха да започнат чистенето от старомодната всекидневна.Ромина ги остави там и поведе Антик нагоре.Изкачиха два етажа и най-накрая стигнаха до библиотеката.Ето това се наричаше библиотека.Помещението беше два пъти колкото всекидневната и нямаше прозорци – на много места имаше свещници. Навсякъде имаше разпръснати прергаментови свитъци,стари книги и страници ,а на една от стените висеше голям дървен часовник с махало.Антик се зачуди как ще се справи... обърна се назад за да каже на Ромина,че може би четири дни няма да са и достатъчни но тя беше изчезнала. Момичето влезе ,за да разгледа по –обстойно. На всяка от големите лавици имаше  малки месингови табелки определящи жанра,но всички книги бяха объркани.Чудеше се от къде да започне...Реши,че ще е най-удачно да прегледа свитъците и да ги сложи в най – последната етажерка защото на нея висеше табелка „Пергаменти;Списъци” и по надолу,на всяка лавица имаше разпределения за жанровете.
Започна да сортира пергаментите.Почти всички бяха лична кореспонденция,освен два-три които бяха някакви записки с руни. Нареди пергаментите на най-долната лавица.Обърна се и погледна часовника – това и беше отнело два часа и половина..трябваше да се поразбърза.Реши  да остави свитъците за най-накрая.Щеше да продължи с книгите.Свали всички книги от шкафовете като непрекъснато се озърташе назад,за да погледне часът.Когато приключи с изваждането на старите томове беше станало шест и половина.Замисли се.. и си каза,че ще остане и през ноща..Щеше да се позабърза малко и щеше да приключи навреме.
Антик беше наредила всичките свалени книги в кръг, посредата на огромната библиотека.Отиде,прекрачи кулите от книги и седна по средата. Започна да ги сортира по видове.След дълго време  тя не беше сортирала дори една осма от книгите,а часовникът оповестяваше,че нощта напредва  когато някой почука на рамката на отворената врата :
-    Доста си всеотдайна в работата си – засмя се Селена.
-    Да.. мисля,че ако не работя усилено няма да мога да успея да свърша навреме.
-    Спокойно,ще се справиш.
Антик се престраши да подене някакъв по –различен разговор от обичайното :
-    Книгите ви са доста интересни,госпожо – с радост разгледах някои от тях.
-    О,нима – учуди се Селена – хареса ли си нещо ?
Антик подигна един близък том. Беше  „Класически Заклинания за начинаещи”
-    Да,ето тази,но не вярвам,че нещо в нея може да е истина... всички в града и семейството ми смятат,че това са несъществуващи щуротии..
-    Ти интересуваш  ли се от магия ? – попита многозначно Селена.
-    Звучи ми интересно и бих искала да опитам .. но едва ли някога ще имам реалната възможност да го сторя..
-    Ще се види – каза Селена и отново се усмихна с нейната усмивка – аз отивам да спя, става късно..минава два и половина.Защо и ти не отидеш да поспиш,сигурна съм,че времето ще ти стигне.Хайде.
Антик склони да се прибере в стаята си.Когато тя стигна отвори вратата тихо и влезе на пръсти – Аделена спеше.Тя не се беше запознала с никои от младежите по – обстойно,но си каза,че ще го направи.Преоблече се безшумно и легна да спи.

Пускам остатъка.Нямах намерение да го довършвам.Липса на вдъхновение...идея имам,но ме гнете чувството,че ще ми трябват едни 500 страници за да я развия..
Ако реша да го продължа,ще пусна още.
П.П : Не подлежи на никаква редакция - грешките са на лице.Извинявам се.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#21 2011-04-08 19:52:03

vaflichka
Member
From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
Registered: 2010-02-08

Просто е ...  lipssealed  heart

Ощее <3

her heart was a secret garden and the walls were very high

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]

#22 2011-04-09 08:55:20

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Харесва ми сюжета,но имаш грешки,които наистина бият на очи . (:

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#23 2011-04-09 09:29:45

Brutallity
Member

Харесва ми сюжета,но имаш грешки,които наистина бият на очи . (:

П.П : Не подлежи на никаква редакция - грешките са на лице.Извинявам се.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#24 2011-04-09 11:32:46

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Много ми харесва. <3

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#25 2011-04-09 13:26:00

Brutallity
Member

На другият ден младежите се върнаха по задачите си.Антик напредваше бързо.Изминаха няколко дена и те бяха приключили.
Когато слязоха на закуска следващият  ден Селена даде още задачи на Ремус и Аделена,а на Антик каза да я последва.
Селена я поведе през имението и не след дълго стояха под капакa  с витата стълба.Антик излгеда господарката си многозначително а тя само се усмихна и започна да изкачва стълбата.Момичето я последва.Озоваха се в кръгла стая.В предната част на стаята имаше голяма завеса ,а всичко друго  беше покрито с библиотеки и рафтове пригодени към стените.
-    Това е кабинета ми –каза Селена.
-    Прекрасен е...но защо сме тук ?
-    Помниш ли онази вечер в библиотеката,когато ми каза,че би искала да учиш магия ? Е,ето го шанса ти.
-    Но...аз мислех,че магията не съществува.. ?
В отговор Селена вдигна ръката си от която изскочиха пламъци.Антик се облещи.
-    Но,но как е в-възм-можно т-това ? – започна да заеква тя.
-    Скоро ще разбереш .Сега се върни в стаята си и си почини.Утре ме чакай под витата стълба в осем часа.

*-*

На другата сутрин,точно в осем,Антик стоеше под витата стълба.Когато Селена пристигна те се качиха в кабинета и.По средата на кръглата стая сега имаше малка масичка за кафе която беше затрупана от книги.
-    Това са книгите които ще трябва да прочетеш преди да започнем.Ще ти дам една седмица,за да се справиш с ето тези – каза Селена и взе три книги от масичката.
Антик се облещи за пореден път тази седмица.Как щеше да се справи с цели три книги,всичките дебели по над три инча !?
-    Но госпожо,не мисля,че ще мога да се справя с всичките тези дебели книги за една седмица...
-    Ще намериш начин.
-    Надявам се..
-    А,и да не забравя,можеш да се качваш да четеш в библиотеката – ще видиш,че там е по-приятно.
-    Ще се качвам – усмихна се Антик и излезе от стаята.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook