#1 2011-01-07 16:34:36
- Demolina
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-07-04
Re: Life is hard.
Не съм добра, но се надявам да ви хареса. Пишете ако искате други части ..
Късно бе, през нощта.. Седях сама и гледах през прозореца на стаята си, мислейки колко хубаво щеше ако тя беше тук. Отново да сме заедно, както преди. Чудех се как живота може да бъде толкова жесток? Защо точо на мен трябваше да се случи, но не го пожелавам и на никой друг. Ужасно е да изгубиш някой толкова близък.
- Како, не мога да заспя. - каза малкото ми братче, което беше пред вратата, с тихо гласче, звучеше уморен.
- Ела при мен. - му отвърнах и той дойде, прегърнах го, а той отвърна и се усмихна. Сгуши се при мен в леглото и ме помоли да му разкажа приказка, а аз не знаех какво да му кажа, понеже не се сещах абсолютно нищо.
- Помня, когато мама беше тук .. Всеки ден след училище се разхождахме в парка и тя ми купуваше близалки, от онези големите, кръглите И като си играех тя.. - спрях и станах, започнах да ровя из шкафовете, търсейки един стар фотоалбум. Намерих го и се върнах обратно при 6-годишният ми брат.
- Виж тази, тук съм на твоята възраст.. - му казах, посочвайки една снимка със "дядо Коледа", разбира се не беше истински, но все пак ..
- Ако мама беше тук, дали щеше да разхожда и мен във парка? - попита той с топла усмивка на лицето, аз го прегърнах и му отговорих:
- Сигурно ..
Изведнъж започна да пада нещо бяло..:
- Сняяяг! - извика Том, брат ми, и се залепи за прозореца и внимателно гледаше как снежинките бавно падаха, като постепенно започна да вали и по-силно. Аз седнах на леглото и му казах:
- Не мислиш ли че е време да спиш? ..
- НЕ! - отговори той и си седеше на прозореца. Аз се усмихнах и светнах нощната лампа. Гледката на вън беше уникална.. Отново ме връхлетяха спомени. Помня когато си играех с котката, а тя седеше и ме гледаше.. Помня също когато правихме снежен човек .. Не знам как още не съм го преживяла, минаха цели 3 години.
- Хайде да излезем навън!
- Не сега, тъмно е ..
- Хайдее, моля те ! - молеше ме, знаеше че не мога да му откажа. Облякох си палтото и той също, и излязохме на двора. Околу 15 минути се гонехме и целехме с топки. Както си играехме и изведнъж изчезна ..
- Том .. Тоом ! - започнах да го викам, надявайки се да се появи .. Изведнъж снежна топка ме удари и се обърнах, а той се опита да се скрие, но малкото му краче се виждаше зад големият храст. Бавно отидох до него и го сграбчих, а той се изпищя и започна да се смее.
- Хайде да влизаме, студено е .. - помолих го, а той ме погледна с тъжни очички, изправи се и тръгна .. Аз тръгнах след него. Когато влязохме вътре, висок мъж седеше в тъмното беше скръстил ръце, а сърцето ми изскочи..
- Къде бяхте? - попита той. Да, това беше баща ми и аз въздъхнах ..
- Татко, Том искаше да излезем вън за да си поиграем ..
- Не е вярно! Тя искаше .. - каза той, като отвини мен..
- Както и да е, честит първи сняг! Между другото, лягайте, утре ни чака работа! - предупреди ни татко, а аз изгледах учудено..:
- Ще украсяваме за Коледа. - отвърна той.
Аз и брат ми се качихме в стаята ми, легнахме и само след минути той заспа.. :
- Благодаря ти, припомни ми много хубави спомени .. - му казах тихичко и го целунах по челото.
Съжалявам ако има правописни грешки.
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.
#2 2011-01-07 16:38:57
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
От къде си се вдъхновила ?? ( Отговори ми и после ще ти кажа защо те питам . )
Иначе .. Хубаво , само описание на момичето липсва .
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#3 2011-01-07 16:40:08
- nadet0oo
- Member
- From: The Theatre of dreams [h]`
- Registered: 2009-06-27
На мен ми хареса.
Qub - I Like My Tunes
#4 2011-01-07 16:42:36
- inlovegirlx33
- Member
- Registered: 2010-06-20
Харесва ми .. (y) Ще има ли продължение ..
[img]https://38.media.tumblr.com/0b3ead515381471e109dd9b16e22cfbf/tumblr_nefchkIlBV1rvn6njo1_1280.gif[/img]
#5 2011-01-07 16:43:25
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
Защо имам чувството че съм го чела?!?!
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#6 2011-01-07 16:44:19
- TwilightGirl90
- Member
На мен много ми напомня на първата ми история ..
#7 2011-01-07 16:51:41
- Demolina
TwilightGirl90 донякъде идеята е от тебе, извинявай.. Забравих да напиша. Когато четох първият ти пост в историята ти се сетих за нещо. Спокойно няма да е като твоята, просто началото прилича на нея.. Иначе, наистина доста си приличат. Надявам се не ми се сърдиш.
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
#8 2011-01-07 16:52:44
- TwilightGirl90
- Member
Аа , няма нищо .
#9 2011-01-07 16:53:58
- Demolina
Ако има нещо, кажи ще я спра? Няма проблем.
inlovegirlx33, ще има. Само още няколко мнения, може би утре или довечеря ще пусна 2-ра част.
#10 2011-01-07 16:54:32
- TwilightGirl90
- Member
Недей я спира . Нищо няма .
#11 2011-01-07 17:52:43
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
харесва ми
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#12 2011-01-07 18:03:29
- karit0y
- Member
- Registered: 2010-03-31
И на мен ми харесва, ще може ли следваща част?
#13 2011-01-07 18:09:09
- Demolina
Дам. Ето:
- Хайде, ставай! - чувах детски глас, който ме будеше. Мислех, че просто сънувам, но продължи и усетих доста болезнен удар от брат ми, той ме бутна от леглото.
- Какво искаш? ..
- Хайде, Кат, ставай! Ще украсяваме елхата, Коледа наближава. - измрънка Том и излезе от стаята. Аз станах от земята и се облякох. Слязох долу, измих си зъбите и очите. Доста приятен аромат се носеше из къщата, а баща ми не можеше да готви чак толкова добре.
- Мисля че вече всичко е готово. - чу се женски глас приличащ на този на леля ми, и настина - беше тя! Не бях я виждала от няколко месеца, най - накрая се появи. Тя беше сестра на майка ми, бяха почти еднакви .. Доста си приличаха. За това и толкова я обичах, винаги ми когато я видех, се сещах за мама.
- Ухае доста приятно! - казах аз и се усмихнах, като я прегърнах.
- Благоадаря! Време е да сядате на масата. - отвърна тя и всички седнаха. Всъщност не бяхме много хора, татко, леля, брат ми .. братовчед ми, синът на леля, който беше на 7. С една година по-голям от Том и естествено - аз. Всички започнаха да разговарят само аз седях, подпряла главата си с ръка и гледах замечтано през прозореца пред мен, бях се отнесла. Всъщност, не съм разказвала много за себе си .. На 15 години съм, от Манчестър в Англия. Уча в най-известната гимназия в училище. Това е ..
- Кат.. Катрин ..
- Да? .. - отговорих на Едуард, братовчед ми.
- Подай ми солта. - каза той и аз естествено му я подадох.
- Е, как върви в училище? - попита леля
- Добре. Може да се каже чудесно.
- А гаджетата? - и се някой позвъня на вратата:
- Аз ще отворя! - станах и отидох, не очаквах точно него..
- Стив? - казах очудено и се притесних, не, не го харесвах, просто не умеех да разговарям нормално с момчета. Та, той беше едно от популярните момчета в училище, имаше си приятелка, какво въобще прави при мен?
- Да. Имаш ли малко време да ми отделиш?
- Разбира се. Влизай! - казах му, защото наистина можех да му помогна.. Е зависи от проблема ..
Той влезе и поздрави всички, които бяха на масата, а аз им казах, че ще се качим в стаята ми. Това и направихме:
- Ще ми помогнеш ли за домашното по български..
- Азз .. - чудех се с какво да се измъкна, а той ме прекъсна:
- Моля те! Имам нужда от помощта ти.
- Хмм .. - не бях сигурна дали да приема, защото имаше кой друг да му помогне. -
- Защо искаш аз да ти помогна?
- Ами да речем, че си една от най-добрите по български в класа, а и не си толкова задръстена. Не, сериозен съм. Ако ти споделя една тайна, ти ще я запазиш, нали? - попита той, като наистина изглеждаше сериозен. Аз кимнах с глава в знак на съгласие и той продължи: - Ако не ми помогнеш, ще ме оставят в този клас и няма да продължа.
- Виж, ако ти помогна сега, няма да се спасиш .. Ти трябва постоянно да учиш, иначе .. просто няма начин.. Ще ти помогна, съгласна съм.
- Супер! Кога да дойда, или ти ще дойдеш? - попита той като изглеждаше много доволен от отговора ми:
- Ами, утре.. ако искаш ела.. към 17:00 ?
- Добре. - каза той и неочаквано ме прегърна.. беше странно. Усмихна се и си тръгна, като аз го изпратих.
Знам, че за сега няма нищо интересно, но обещавам да има по-интересни случки за напред.. ;д Надявам се няма нещо свързано с историята на Мис Туайлайт. За некст, може би утре, естествено.. ако искате.
#14 2011-01-07 18:17:29
- TwilightGirl90
- Member
Окей , връщам си думите назад .
Само един съвет .. Вмъкни описание на героите и ще е още по - хубаво,но не редактирай тези части ,а го вмъкни в следващите . Ии .. Писах ти лс .
#15 2011-01-07 18:24:27
- Demolina
Пак се случи, ужас .. Преди година писах фен фик, и пак така, описанието го вкарах, чак в предпоследната глава и се отказах.. ;д btw, няма проблем .
#16 2011-01-07 18:28:20
- TwilightGirl90
- Member
Примерно може да го вмъкнеш в следващата ,за да не редактираш и да се обърка нещо .
#17 2011-01-07 19:21:50
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Интересно е
#18 2011-01-07 19:40:40
- karit0y
- Member
- Registered: 2010-03-31
Да, интересно е и то много
#19 2011-01-07 19:50:16
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Интересно е. Само по-нататък вмъкни описание и ще е супер. На мен ми хареса, продължавай да пишеш.
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#20 2011-01-07 19:58:12
- Demolina
Радвам се, че ви е интересно. Още на сутринта, ще гледам да пусна и следващата част.
#21 2011-01-08 11:17:40
- Demolina
Върнах се при останалите. Татко вече беше изкарал играчките, герляндите и самата елга. Всички започнаха да украсяват. Тази годинаа всички решихме елхата да е в два цвята - червено и зелено. Тъй като елгата беше бяла, зеленото щеше да се вижда.
- Мисля утре да отида до фризьорката, за да ме подстриже, косата ми е пораснала. - сподели баща ми, който имаше къса, кестенява, права коса и големи зелени очи, всъщност беше много различен от майка ми по външен вид. Тя имаше дълга, руса, къдрава коса, стигаща до бедрата й, и кафяви очи. Също така имаше добре оформено тяло, беше хореограф.. Почина преди 3 години, бях на 12 .. Леля изглеждаше по - същия начин, само че беше по-висока.
- И аз ще дойда! Трябва да се консултирам с нея за прическа за Коледа. А ти миличка? - попита тя гледайки към мен, а аз отговорих:
- Аз ли .. Ами азз.. Не мисля, че ще идвам с вас.
- Както решиш.. - въздъхна леля и се усмихна.
Том и Едуард започнаха да си играят, а аз помагах на татко и леля. След околу два часа всичко беше готово и затова се качих в стаята си. Беше 18:20 и нямаше какво да правя .. Загледах се през прозореца и гледах как снежинките падат .. "Мама може би е щастлива сега, когато сме знаедно и ще бъдем заедно на Коледа.." - мислех си .. Изведнъж телефона ме прекъсна, получих съобщение. Беше от непознат номер. Пишеше:
- "Утре ела към 15:00 в парка, трябва да видиш нещо .. " - аз дори не знаех от кого е, но трябваше да разбера..
- Слизайте всички за вечеря! - отново чух този приятен глас. Слязох, на бързо вечерях и се върнах в стаята си. Заспах..
"Just gonna stand there and watche me burn.. But that's alright because I like .. " - тази песен отново .. Уфф ! Събуди ме .. Господи! Телефонът ми звъни.. Станах за секунди и вдигнах:
- Кат, познай какво! - гласът на най-добрата ми приятелка, с нея си приличахме много и не само по характер, а и по външност, цветовете ни бяха еднакви, само че имаше по - тъмна кожа и по - големи устни.
- Какво има, Ан? - попитах я разсънено, да името й беше Анна, но така й виках, учим заедно в един клас и сме приятелки.. най-добри ! ..
- Нова година.. Мат.. В неговата къща.. Купон!
- И какво ще отидеш ли? .. - попитах я учудено, изглеждаше весела. По гласа й се разпознава.
- Да, хайде мила! Приятелки сме от 4-ри годишни, не можеш да ми откажеш! - молеше ме тя..
- Добре, добре ..
- И това означава.. ШОПИНГ! - мразя, когато се извика по телефона.. Мат, той е приятел на Стив, от групичката и до сега никога не беше канил Ан на купон, колкото и сладка да е .. Явно тази година се е сетил и за нея .. Тя си пада по него. И той наистина е много сладък.. Има тъмно-кестенява коса, сини очи и много секси тяло. Нормално е да си пада по-него, а и беше един от най-известните в училище.
- Ще те чакам в 14:00, ела да ме вземеш че в 15:00 имам среща ..
- С кого? .. - попита тя учудено ..
- Нямам си ни най-малка представа ..
- Добре, чао .. Целувки.. ! - и затвори телефона.
Беше 11:30, рано станах.. Татко беше на работа, те още не бяха в почивка, все пак е 22.12.2010, след два дена, всичко щеше да е чудесно, само че тя щеше да ми липсва.. Влязох в банята и се изкъпах. След което излязох и прибрах косата си в една кърпа, която седеше на главата ми, само докато се облека. Облякох си една розова, дебела блуза с поло и една къса, Сива, дънкова поличка и бял клин. Отидох пред огледалото и започнах да се къдря. Исках да изглеждам сладка, все пак щях да ходя в мола, а там беше пълно със сладури.. След околу 15 минути бях готова, беше 12:30.. Сложих светло-розов гланц, спирала, молив за очи и съвсем малко - бели сенки. Седнах на леглото и просто зачаках да мине времето.. Разглеждах албуми, рисувах си сърчица и подобни глупости, които прави всяка тийнейджърка. И така времето бавно мина.. 13:40 се звънна на вратата, погледнах часовника.
- Рано е дошла. - отидох до вратата, отворих я и неочаквано пред мен се появи..
Некст.. Довечера, ако искате.
#22 2011-01-08 11:22:10
- TwilightGirl90
- Member
Хубаво е ,но едно съветче .. След пряката реч сложи кой го е казал .
Например тук ;
- И какво ще отидеш ли? ..
- Да, хайде мила! Приятелки сме от 4-ри годишни, не можеш да ми откажеш!
- Добре, добре ..
Защото иначе не се разбира кой го е казал .
#23 2011-01-08 11:28:15
- Demolina
Хубаво е ,но едно съветче .. След пряката реч сложи кой го е казал .
Например тук ;
- И какво ще отидеш ли? ..
- Да, хайде мила! Приятелки сме от 4-ри годишни, не можеш да ми откажеш!
- Добре, добре ..
Защото иначе не се разбира кой го е казал .
Готово. Да те питам, защо в си офлайн в скайп?
#24 2011-01-08 12:26:58
- TwilightGirl90
- Member
Мързи ме да влезна .
#25 2011-01-08 14:05:40
- darichkaa
- Member
- Registered: 2010-09-07
много е хувавоо давай некстт..
Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин.