#26 2011-01-03 16:38:37
- sweet_girl_1
- Member
- Registered: 2010-01-17
Re: Неочаквана любов
Супер е .. Тази вечер ще има ли некст ??
[img]http://i1086.photobucket.com/albums/j452/wetpaintpod1/tumblr_lxtljlFUTC1qelzpoo1_500.gif[/img]
#27 2011-01-03 16:42:21
- Miss sexy eyes
- Member
- From: Miami Beach, Florida
- Registered: 2010-05-04
много много много хубаво! (f)
С нетърпение чакам продължението!
Повечето хора не са имали нашия късмет. Когато им е приятно заедно, не се влюбват. Когато са влюбени не си пасват в леглото. Или пък когато са добре в леглото, след това нямат какво да си кажат. Ние си имаме всичко, освен че нямаме нищо, понеже не сме заедно...
#28 2011-01-03 16:58:46
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Последно за днес .. не съм учила
Малко е кратка, ще се реванширам, надявам се да ви хареса
Денят отново мина мъчително бавно. Цял ден мислех само за стадиона и за момчето. Исках да е там и да го видя. Бях готова да тичам десет обиколки без да спирам, но исках да го видя. Последния час бях много тиха и някак тъжна, умислена. Ами ако нямаше да дойде. Реших да мисля позитивно и си представих как е там. Все повече превземаше мислите ми, а дори не знаех как изглежда от близо.
Най-сетне се прибрах. Едвам написах половината от домашното си и нямах търпение да отида. Зарязах досадните задачи по математика и набързо се облякох. Слязох по стълбите и се запътих към стадиона. Когато стигнах едвам не припаднах. На стадиона нямаше никого, освен красивото момче! Обвзе ме страх и срам. Само аз и той - щеше да е неловко. И все пак започнах да тичам. Направих две обиколки и усетих лека умора, но продължих да тичам. Успях да направя четири преди да усетя, че не мога повече! Седнах на една пейка и си починах. Той продължаваше да тича, а аз нямах търпение да затичам отново. Щях да направя пет! Или дори повече! Докато събирах сили да стана го наблюдавах. Изведнъж дойде и седна на същата пейка! На няколко сантиметра от мен! Отне ми няколко секунди да се съвзема, а след това стана неловко. Той дишаше тежко и отпиваше съвсем малки глътки вода, а аз просто стоях и наблюдавах красивата гледка пред мен. Огромни зелени поляни, като тук-таме имаше дървета, но без листа. Голите дървета придаваха красив вид на поляните, мистериозност, странно желание да се разхождам по тези места ..
-Ъм, хей ..
Стреснато се обърнах към момчето и за пръв път разгледах лицето му от близо. Беше с малко по-тъмна кожа от моята, с прекрасни зелени очи и тънки устни. Косата му беше тъмна, с много къса подстрижка, приличаше ми на косата на Еминем. Днес бе облечен със сив анцунг с дълги връзки. На това момче всичко му отиваше.
-Здравей. – усмихнах се плахо.
- Аз съм Нейт.Приятно ми е. – усмивка се плъзна по пепеляво розовите му устни и той подаде ръка.
- Приятно ми е, Аби. – стиснах неговата и усетих онова, което търсех. Той имаше онази магия, която исках, само едно докосване и усетих, че той е момчето за мен ..
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#29 2011-01-03 17:26:32
- raichence96
- Member
- Registered: 2010-02-21
прекрасно е
Dear heart,why him???
#30 2011-01-03 17:47:16
- sweet_girl_1
- Member
- Registered: 2010-01-17
''..приличаше ми на косата на Еминем.'' Тука май си имаме Еминемка. Супер е
[img]http://i1086.photobucket.com/albums/j452/wetpaintpod1/tumblr_lxtljlFUTC1qelzpoo1_500.gif[/img]
#31 2011-01-03 17:50:16
- moni4ka_21
- Member
''..приличаше ми на косата на Еминем.'' Тука май си имаме Еминемка.
Супер е
поооовече от Еминемка (и тя и аз)
#32 2011-01-03 17:53:59
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Страхотно е. Само да попитам има една потребителка, коята пише за някъкъв си Нейт и за някаква Аби, та да питам, вие го съчетавате някак си или не?
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#33 2011-01-03 18:06:31
- moni4ka_21
- Member
Страхотно е. Само да попитам има една потребителка, коята пише за някъкъв си Нейт и за някаква Аби, та да питам, вие го съчетавате някак си или не?
нито я познавам, нито имам нещо общо с нейната история, не знам какво се е получило, но категорично не съм взимала идеи от нея.Самата история (преписана или не) не ми харесва, че да взимам разни работи + моята история бе пусната по-рано от нейната, а аз без да имам предварителен план (включващ имена на героите) никога не пиша
#34 2011-01-03 18:10:11
- vampire_
- Изгонен(а)
нито я познавам, нито имам нещо общо с нейната история, не знам какво се е получило, но категорично не съм взимала идеи от нея.Самата история (преписана или не) не ми харесва, че да взимам разни работи
![]()
Да, знам. Това http://kaprizen.com/forums/viewtopic.ph … 21&start=0 беше по-късно пуснато от твойто. Но не знам, оправяйте се .Съжелявам, че постъпва така.
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
I can love you long time
I become a big crime
#35 2011-01-03 18:13:08
- moni4ka_21
- Member
нито я познавам, нито имам нещо общо с нейната история, не знам какво се е получило, но категорично не съм взимала идеи от нея.Самата история (преписана или не) не ми харесва, че да взимам разни работи
![]()
Да, знам. Това http://kaprizen.com/forums/viewtopic.ph … 21&start=0 беше по-късно пуснато от твойто. Но не знам, оправяйте се .Съжелявам, че постъпва така.
Видях историята, но четох, че нещо не била нейна.Нямам си и идея какво е ставало, но не ми пречи факта, че имената са същите.В краен случай ще ги сменя, само не ми харесва, че ще свържат историите ..
#36 2011-01-03 18:17:14
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Това няма значение . Твоята е много , много по - хубава !
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#37 2011-01-03 18:18:06
- vaflichka
- Member
- From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
- Registered: 2010-02-08
Мм ще има ли продължение?
Иначе по темата: Много ми допада и харесва.. Браво!
her heart was a secret garden and the walls were very high
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]
#38 2011-01-03 18:21:03
- moni4ka_21
- Member
Това няма значение . Твоята е много , много по - хубава !
![]()
![]()
Благодаря ти много, оценявам мнението ти
Да, продължение ще има, но утре, понеже уж уча
#39 2011-01-03 18:25:07
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Нямам търпение !
Ох , напомни ми ,че и аз уж уча , ама ..
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#40 2011-01-03 18:43:04
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
просто е много много хубавоо..
личи си, че имаш голям талант да пишеш БРАВОО..
давай неххтт < 3
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#41 2011-01-03 18:54:12
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
![]()
Видях историята, но четох, че нещо не била нейна.Нямам си и идея какво е ставало, но не ми пречи факта, че имената са същите.В краен случай ще ги сменя, само не ми харесва, че ще свържат историите ..
Туко що една приятелка "ecei" ми го прати същото да го видя. Забелязах,че и ти има герой с името "Аби" -нямах си и престава,това име ми харесва от доста отдавна , но както и да е. Наистина ми харесва това,което пишеш и с нетърпение очаквам лседващата част : )
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#42 2011-01-03 21:01:25
- ludoto_muniche
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-28
Прекрасно е..!
...По лицето ми усмивката е трайна!
Щот на сърцето ми не пише MADE IN CHINA!!!. . . ...Жив пример как последния стана пръв!
Не можеш да ме видиш, но съм в тебе като кръв!...
#43 2011-01-04 13:40:54
- moni4ka_21
- Member
Здравейте пак Ето и следващата част (малко по-дълга, както обещах)
Стояхме на пейката около половин час и не спирахме да си говорим. Сякаш цял живот бяхме чакали да се срещнем, за да разкрием истинската си същност. От думите му разбрах, че няма много приятели, за истински да не говорим, а родителите му не го подкрепяха в каквото и да е, просто го отглеждаха като роботи. Разказа ми, че го бива с компютрите и въобще технолигиите. Имаше мек, мелодичен глас и прекрасно произношение, хем небрежно, хем учтиво. Държеше се мило и видях, че има страхотно чувство за хумор. За жалост след този прекрасен приблизително половин час той ми се усмихна и стана.
- Аз трябва да тръгвам.
Станах от пейката и също се усмихнах.
- Добре, много ми беше приятно. – не можех да спра да се усмихвам.
- На мен също. Утре ще дойдеш ли? – погледна ме небрежно, но аз го усетих повече като молба, а не въпрос.
- Мисля да идвам всеки ден. Трябва да отслабна. – посочих тялото си
- Идваш, за да остслабваш? – огромна изненада се изписа на лицето му – та ти имаш красиво тяло, не ти трябва да си кльощава.
Тези думи сякаш ме блъснаха. Спомних си съня си. Значи ме харесваше така. Осъмних се в думите му, но не като недоверие, а сякаш не бях чула добре.
- Благодаря, но аз не се харесвам.
- Хъм .. значи утре ще те видя? – усмивка се плъзна по лицето му.
- Да! – отговорих леко развълнувано.
- Добре, супер. Чао, Аби.
Отне ми няколко секунди, за да мога да му отговоря. Произнесе името ми толкова нежно, мило, небрежно, страхотно. Представих си как ме прегръща и шепне името ми.
- Чао Нейт.
Стадиона имаше два входа и за съжаление той минаваше през единия, а аз през другия. Прибрах се и дори не вечерях. Не бях гладна. Опитах се да довърша домашното, но всичко в мен крещеше името му, а в мозъка ми постоянно изплуваха спомени от най-светлия ден в живота ми.
На следващия ден в училище разказах всичко, а приятелките ми бяха ужасно развълнувани. И двете имаха приятели и понякога се чувстваха неловко, когато те бяха четиримата, а аз сама. Не обръщах внимание, тогава не ми пречеше факта, че нямам приятел и, че въобще не си падам по никого.
Третият час правихме класно по математика, а аз не можех да се съсредоточа. Не разбирах добре задачите и не успях да направя всички, но просто не можех да мисля за училище или каквото и да било, затова не се и опитвах. Деня отново мина бавно, сякаш нарочно забавяше отиването ми на стадиона. Най-сетне се прибрах в къщи. Захвърлих чантата си на пода,преоблякох се със страхотен сив анцунг с розови цветя на гърба и се отправих към стадиона. През целия път тичах и мислех само за Нейт, въпреки че студения вятър брулеше лицето ми. Той вече беше там и тичаше. Когато ме видя спря и се запъти към мен, аз също се отправих към него.
- Здравей. Изглеждаш страхотно. – каза той, а зелените му очи шареха по анцуга и лицето ми.
- Благодаря, ти също не изглеждаш зле – казах и се усмихнах
Днес бе облякъл черна тениска, и червения суйчър, който беше небрежно разкопчан. Прокарах поглед по корема му, сякаш беше без дрехи. Забелязах, че плочки леко гънат тениската на места. Усмихнах се и погледнах нагоре, към лицето му.
- Ще тичаме ли? – погледнах го закачливо.
- Хайде.
Той тръгна, а аз го последвах. Тичахме плавно и спокойно. Отново си говорихме. След петата обиколка решихме да седнем. Не спирахме да споделяме разни неща от живота си, понякога даже се прекъсвахме, нетърпеливи да разкажем случка или каквото и да било. Този път се застояхме на пейката много повече от половин час. Потичахме още малко и отново седнахме. От запознанството си, сядахме само на една единствена пейка. Нашата пейка. Момента беше толкова прекрасен, че не разбрах кога се е стъмнило ..
#44 2011-01-04 13:49:55
- raichence96
- Member
много ми е интересно нямам търпение да пуснеш другата част
Dear heart,why him???
#45 2011-01-04 13:51:32
- vampire_
- Изгонен(а)
Много е интересно
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
I can love you long time
I become a big crime
#46 2011-01-04 13:57:20
- Miss sexy eyes
- Member
- From: Miami Beach, Florida
- Registered: 2010-05-04
повече от прекрасно! Много ме радва!
Чакам продължение!
Повечето хора не са имали нашия късмет. Когато им е приятно заедно, не се влюбват. Когато са влюбени не си пасват в леглото. Или пък когато са добре в леглото, след това нямат какво да си кажат. Ние си имаме всичко, освен че нямаме нищо, понеже не сме заедно...
#47 2011-01-04 15:13:02
- moni4ka_21
- Member
Следващата:
Когато отново стана време за раздяла, Нейт се усмихна и се изправи.
- Време е за чао? – попитах някак очудено и също станах.
- Само чао. – каза той и ме прегърна.
Стояхме така за няколко секунди, но го почувствах като век. Той бе овил ръце около мен а устните му бяха близо до ушите ми, усещах дъха му. „Благодаря ти” прошепна.
- За какво? – с нежелание се отскубнах и го погледнах в очите, ох това зелено ..
- За това, че дойде, че въобще те има и те срещнах. Макар че се познаваме от няколко дни, ти ми стана много близка. Досега не съм имал никого по-близък от теб.
Опитах се да кажа нещо, но не успях. Той бе обгърнал раменете ми и лицата ни бяха близо едно до друго. Около минута стояхме и така и се гледахме в очите без да казваме и дума. Сякаш се разбирахме без думи. Съвсем леко той започна да приближава лицето си към моето и след няколко секунди устните ни се сляха. За първи път целувах момче. За първи път обичах. Устните му бяха меки и нежни, толкова прекрасно чувство не бях усещала никога. Краката ми се подкосиха, а корема ме заболя странно. Мислите ми сякаш изчезнаха, а аз се вкопчих в него и се наложи да се надигна на пръсти. Целувката беше дълга и нежна, бавна, спокойна, изпълнена с чувства. Когато отдръпнах устните си, за да си поема дъх, той ме погледна и се усмихна.
- Искам да съм с теб завинаги. – галеше лицето ми и шепнеше
- Искам абсолютно същото – казах.
За съжаление учеше в друго училище в града, но това нямаше да ни попречи да сме заедно.
- Трябва да тръгвам. – този път аз бях тази, която трябваше да каже чао първа. Не ми харесваше чувството.
- Стига да се върнеш .. – каза той и погали косите ми.
- Ще се върна, разбира се.
Целувка. По-страстна от първата, но също толкова нежна.
Дните започнаха да се нижат неусетно. Всички усещаха, че съм различна. Казваха ми, че походката ми е различна, лицето ми, очите. Сякаш грея. Аз се чувствах по-отнесена от преди, но наистина влюбена. С него се виждахме всеки ден, не само на стадиона. Излизахме с най-добрите ми приятелки и техните любими. Нейт, Крис ( гаджето на Офелиа) и Джей ( приятеля на Джесика) станаха много добри приятели и понякога ходиха с Нейт да тичат, а аз никога не се бях чувствала по-щастлива ..
#48 2011-01-04 15:18:06
- vampire_
- Изгонен(а)
Много е хубавоо.
Ще има ли още ?
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
I can love you long time
I become a big crime
#49 2011-01-04 15:27:49
- moni4ka_21
- Member
Много е хубавоо.
Ще има ли още ?![]()
чудя се да вмъкна ли някакви драми, но ще ми трябва време да измисля, така че ако поискате продължение ще трябва да почакате малко, в противен случай това ще е краят
#50 2011-01-04 16:19:16
- raichence96
- Member
толкова ми харесва и не искам да свършва но ако не можеш да измислиш нищо ще трябва да се примиря
много се надявам да има продължение !!!
Dear heart,why him???