#1 2010-12-30 19:38:56

RuuYaa
Member
Registered: 2010-11-23

Re: Помощ

Помогнете  sweat аз си имах приятел от 10 месеца много си го обичках но той ма оставии  cry някои фр'та ми казват че не можел да забрави бившата си  cry преди няколко дена бяхме заедно той ма целуваше и така после каза не може и си отиде  cry  сега го блокирах от всякъде тои иска да останем фр'та но аз не искам  cry кака и щала да ми изпрати подарък което той е купил за мене преди да са разделим  cry аз кфо ще направя без него  cry помогнете мии  worried

` Животът не е кючек нито турско сериалче ~

#2 2010-12-30 19:41:01

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

не ставай жалка заради едно момче,пфу..не е единствената риба в морето wondering
не му показвай,че страдаш..прави се,че не ти пука..и ще те поиска обратно

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#3 2010-12-30 19:48:58

Black_pois0n
Member
From: На планетата Венера
Registered: 2010-09-04

Според мен си останете приятели.. може по този начин отново да те заиска или  пък си хвани друго гадже..знам, че номера е изтъркан, но все пак може да помогне  smile

#4 2010-12-30 19:56:34

sladkadjena
Member
From: Страната на чудесата
Registered: 2009-08-12

Както казаха по горе заради едно момче не си заслужава момчета колкото искаш след като той не страда за теб и ти не страдай.Ако наистина те е обичал ще разбере,че неможе без теб и ще поиска да се върнеш при него.Аз така мисля.

[list=*]
[*]
И най-ужасното е, че след всичко, което преживях,
аз продължавам да избирам теб. Да мисля за твоето щастие
вместо за моето. Мразя се за това. Но колкото и да се опитвам,
каквото и да правя аз винаги ще мисля първо спрямо теб.
Когато обичаш с цялото си сърце мисълта да нараниш любимия
е по-ужасна, от мисълта за твоето лично нещастие.
[/*]
[/list]

#5 2010-12-30 20:09:36

xello_kitty
Member
From: Underworld.
Registered: 2009-12-29

Като малките деца сте значии |-(  ..Моят съвет е :.. щом те е зарязал, а после иска да сте приятели - ЗАБРАВИ ГО wait  !!.. Не е единствената риба в морето. Не му приемай подаръка !!.. Ако обичаш някого - пусни го на свобода, а той след време ще се върне при теб! wink

#6 2011-01-26 23:19:36

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

Като малките деца сте значии |-(  ..Моят съвет е :.. щом те е зарязал, а после иска да сте приятели - ЗАБРАВИ ГО wait  !!.. Не е единствената риба в морето. Не му приемай подаръка !!.. Ако обичаш някого - пусни го на свобода, а той след време ще се върне при теб! wink

+ ще се върне ако истински те обича  smile

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook