#1 2010-12-15 15:26:22

PiinkAngel
Member
From: Sf
Registered: 2010-11-23

Re: За един ден живота може да се срине...

Здравейте!
Пиша тази тема, защото буквално животът ми може да срине и търся подкрепа, съвет, съчувствие... Не знам дали тук и е мястото на темата, но просто не знам какво да праявя. Ще започна от начало... Имам куче и котка от 4ри години. Брат ми (5год) е живял с тях от малък. Преди няколко седмици започна да мига много и да му се зачервяват очите. Заведоха го на лекар и се останови алергия от домашни любимци. Днес ми го каза майка ми. Естествено това значи сериозен разговор и най- вероятно да намерим  нов дом за любимците ми! Просто не мога да мисля какво ще стане ако животинките трябва да си тръгнат от дома ни. Та те са почти единствените ми приятели, обичам ги! Не спирам да плача цял ден... Не искам дори да си помислям, че е се разделя с тях... За бога как може 4ри години да не се появи нищо и сега...бум.. алергия. НАли когато детето е от малко с животни риска да е алергично е почти нула? Какво да правя? Как да постъпя? Не мога да мисля... Цял живот съм била с животни, но никога с четирикрако приятелче! Не мога да ги изоставя или поверя на друг... Има ли начин да не ги даваме? Да се оправи? Мама каза, че му изписали някакви капки, но тонът и ми подсказваше, че ще има разговор на тази тема. Съжалявам, че пиша тук, но просто трябва да споделя с някого... Приятелите ми не им пука за мен, когато има нещо важно... Ужким идва Коледа, а може да се случи най- лошото! cry

Красиво коте търси дом!
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=224&t=15145

#2 2010-12-15 16:29:03

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

На моя съсед /той е на моята възраст/ му казаха, че е алергичен към животни и от малък до 12 годишен не му даваха да се доближава до животни или да ги пипа. Накрая какво беше станало някво котенце отиде до него явно беше забравил, че не трябва да ги пипа и не му стана нищо. Лекарите му казали, че няма никаква алергия. Имам в предвид, че може да е някаква грешка или братчето ти е алергично към нещо друго.

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#3 2010-12-15 16:40:17

PiinkAngel
Member

Не знам... Четири години е бил с тях, а чак сега да се прояви нещо...  lipssealed  Тя майка ми каза, че са му изписали някакви капки сега и дано се оправи. Винаги си е имал проблеми с очите. Те го оперираха там съзният канал или нещо такова, но никога не са казвали, че е заради домашните любимци. Не знам... Ще видя колко са сериозни нещата и дано не се налага да се разделям с тях.

Красиво коте търси дом!

#4 2010-12-15 16:51:47

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Едва ли е от животните. Щом досега не е имал проблем значи не е от тях. Може да има алергия към бълхите им или някакви буболечки знам ли.. Или седи много пред компютър,телевизор... Не ми се вярва да е от животните. Бъди спокойна няма да ги махнете повярвай ми ;]

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#5 2010-12-15 16:51:57

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Разбирам те speechless ..
Преди имах морско свинче - то беше с нас 2 години ..
После хванах някаква алергия от него, обаче нш ..
И след това вече не го пипах въобще, или поне рядко .
После пък хванах една УЖАСНА алергия ;хх Колко лекари :X ..
След това го подарихме на един мой съученик, обаче той и сестра му (тя на 4г.) са хванали и те някаква гадна алергия от свинчето и ни го върнаха ..
Хванах я същата ;хх
И после го заведохме в магазина, откъдето го купихме speechless  cry  heart
Разбирам те напълно, защото винаги съм искала куче ..
Дори нашите са ми казвали само за момент, че ще ми купят, обаче само и само да престана да им натяквам за това ;хх Пък съм намирала и фирми, и порода, и безплатна доставка си осигурихх wasntme  laugh
Но може и да не е от това за брат ти ; )) Защото, когато отидохме на лекар в моя град (Добрич) и там някакъв тъпоумен ми даде някакъв крем, от който тези малки отвратителни пъпчици, станаха по - малки и повече ;хх
Много сажелявам за теб cry  cry
Може и да е от бълхите или някакви бобулечици от животните - както каза Гърлчето, но не ми се вярва да е от самите животни, щом толкова години е живял с тях ..

#6 2010-12-15 16:52:38

moni4ka_21
Member
From: Nostalgia
Registered: 2008-12-30

Щом и преди това е имал проблеми с очите, значи има шанс да не е алергия към животните.На какъв точно лекар е ходил брат ти.Предлагам вашите да го заведат на очен, защото може да е нещо друго или от времето.Мен, например, зимата винаги ми раздразнява очите.Успех  smile

Draco Dormiens Nunquam Titillandus.

#7 2010-12-15 17:07:18

PiinkAngel
Member

На очен са ходили. Не знам подпробности какво му е, защото майка ми ми каза набързо само, че е от животните и това. Помня, че като бях на 5-6 год имах нещо като алергия от хамстерами. Имах някакво червено петно на крана, ама хамито си остана с нас до смърта му. ЩЕ говоря с родителите си, да направим някакъв тест ли не знам какво... Просто ато чух това с Арчи и Джеса направо... lipssealed

Красиво коте търси дом!

#8 2010-12-15 17:23:43

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Ами първо-намери си други приятели smile
Второ-дай ги на някоя позната/приятел/ка , или баба -дядо на село-някъде , където ще можеш да си ги вземеш като се изнесеш от вас smile
Все пак брат ти е по-важен от животинките,колкото и да ги обичаш
wink
И като се изнесеш от вас -студентка или нещо си там друго и ще си ги вземеш пак при теб

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

#9 2010-12-15 17:28:10

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Аз съм на 15 години и никога не съм била алергична към нищо. Сега като съм близо до котка очите ми стават червени, поддуват се и започвам да кихам smile  а преди години даже имахме котка.

Помисли си кое е по-важно домашните любимци или брат ти ?smile

#10 2010-12-15 20:17:33

PiinkAngel
Member

Ясно е, че брат ми е по- важен от животните, но няма къде да отидат. Село- нямам, роднини обичащи животни също... или ако обичат вече си имат. Говорих с родителите си и засега не се предвижда изселване на животните, но ако се влоши... Не ми се мсили.. просто за миг ми причерня... Далеч съм от изнасяне от нас... На кучо по- лесно ще му се намери дом.. той е породоподобен, но на котана не вярвам...
Приятели в даскало няма... смисъл имам познати, но силно казано приятели... Всеки се интересува от себе си и не интересуват от околните.. иначе сме си групичка.. ужким... Имам няколко по- близки хора, но не за това е темата. lipssealed

Красиво коте търси дом!

#11 2010-12-15 21:02:16

-Thug Cookie D:
Member
From: Coca Cola's World xP
Registered: 2010-09-20

Разбирам какво чувстваш..и на мен преди няколко години ми се наложи да дам кучето си на други хора..бях много привързана към него,но пък аз имам по-малка сестра и знам,че ако й се случи нещо като на твоето братче въобще нямаше да се замислям! speechless Колкото и да ми е жал и да ми е гадно..

Yes,I'm a Dreamer!

#12 2010-12-16 12:02:29

PiinkAngel
Member

Не е точно така... Може би ще ме сметнете за луда или нещо такова, но за мен животните са по- висши от хората... Предпочитам да си имам тях двамата отколкото всички други "приятели". Никой от родителите ми не искаше да има куче или котка в нас. Винаги сме имали птички, хамстер и животни, които живеят в клетка. Аз сама донес писаната и събрах парички, за да си купя куче. Наскоро четох една книга -" Да оцелееш сред вълци". В нея много точно е разказно... Просто чувствам брат ми равен с сомашните любимци. Колкото и странно да звучи за мен животното е по- добро от човека и равно на близките хора. Не знам дали ще ме разберете. Засега всичко е наред, но ако брат ми се влоши... Просто не мога да спра да мисля за това...;хх

Красиво коте търси дом!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook