Pages: 1
#1 2010-12-11 16:49:05
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Re: Г-на по хип-хоп
Значи преди месец два със една приятелка решихме да идем и да видим какво се тренира в клуба пред тях понеже ни беше любопитно и тя не е ходила нищо че е пред тях и така да кажем на лиготия отидохме тренира се (хип-хоп професионален ходи се по състезания и световни .. ) хареса ни и от тогава си ходим редовно обаче учителя е много хубав и още от както отидохме там за пръв път си го харесвам но той е заобиколен от много хубави момичета нормално е и не мисля че ще хареса от всички точно мен и незнам как да му кажа че го харесвам за повече от учител и приятел и дори и да му кажа той може да не отговори на чувствата ми малко е голям на 20 е който може да ми помогне моля кажете ми какво да правя
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#2 2010-12-11 17:00:18
- zelenojelence
- Member
- Registered: 2009-01-25
А ти на колко години си ? зависи колко ви е голяма разликата, но все пак мисля че си го ахресала само защото е секси и красив.. като ти е учител едва ли си го опознала много добре. Ако искаш първо пробвай да общуваш повече с него за да го опознаеш и ако наистина го харесваш и чувстваш че и той има нещо към теб му го кажи.
The quietest people have the loudest minds.
[img]http://prikachi.com/images/906/3980906k.gif[/img]
#3 2010-12-11 17:01:35
- the_sladUrch3
- Member
- From: Тръгвам си от мястото, на коет
- Registered: 2010-07-20
въпрос номер 1: ти на колко години си?
предложение номер 1: Заглавието! Промени го!
Значи тази история ми звучи лееко измислена. Четох същата в Хай Клуб преди 2 години (когато още го събирах).
Влюбила си се в учителя по хип-хоп? И той е даже на 20?!?! Според мен е просто увлечение, това че го харесваш е временно. Пък и отново на колко години си? Кой знае ако си му близо до възрастта може и да се получи нещо, но аз те съветвам по-добре всичко да опира до приятелство и часни уроци! Все пак ти е учител, не си го опознала много добре.
Come to me
You can hate me
You can kill me
Leading me to my only goal
In infinite darkness
But,could you bring some light with you...
so I can see your face at last?
[img]http://www.prikachi.com/images/563/2417563P.jpg[/img]
Маги-nya
#4 2010-12-11 17:02:42
- raly_12
- Member
А ти на колко години си ? зависи колко ви е голяма разликата, но все пак мисля че си го ахресала само защото е секси и красив.. като ти е учител едва ли си го опознала много добре. Ако искаш първо пробвай да общуваш повече с него за да го опознаеш и ако наистина го харесваш и чувстваш че и той има нещо към теб му го кажи.
Ами правя 15 януари и да не съм го опознала много добре но все пак знам горе-долу и от вътре какъв е
въпрос номер 1: ти на колко години си?
предложение номер 1: Заглавието! Промени го!Значи тази история ми звучи лееко измислена. Четох същата в Хай Клуб преди 2 години (когато още го събирах).
Влюбила си се в учителя по хип-хоп? И той е даже на 20?!?! Според мен е просто увлечение, това че го харесваш е временно. Пък и отново на колко години си? Кой знае ако си му близо до възрастта може и да се получи нещо, но аз те съветвам по-добре всичко да опира до приятелство и часни уроци! Все пак ти е учител, не си го опознала много добре.
Не е измислена
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#5 2010-12-11 17:09:10
- the_sladUrch3
- Member
Ами правя 15 януари и да не съм го опознала много добре но все пак знам горе-долу и от вътре какъв е
Значи на 15... хубаво де! Ами не мислиш ли, че си малка? 5 години разлика не са малко, на всичкото отгоре си още тийн-че. Колкото и да го познаваш не е достатъчно, за да започнеш връзка! А и той може да не знае много за теб. Един вид ще започнете на сляпо (ако започнете да ходите заедно) и след 2-3 месеца ще скъсате. Да, в момента не съм голяма оптимистка. И все пак, пробвай да говориш с него, да се опознаете ако го харесваш толкова много. Все пак задай си въпроса: Обичам ли го наистина? Задай си го на себе си и си отговори.
П.П. аз не съм казала че е измислена. Просто казах, че съм чела същата в Хай Клуб преди около 2 години
Come to me
You can hate me
You can kill me
In infinite darkness
Маги-nya
#6 2010-12-11 17:13:04
- raly_12
- Member
Значи на 15... хубаво де! Ами не мислиш ли, че си малка? 5 години разлика не са малко, на всичкото отгоре си още тийн-че. Колкото и да го познаваш не е достатъчно, за да започнеш връзка! А и той може да не знае много за теб. Един вид ще започнете на сляпо (ако започнете да ходите заедно) и след 2-3 месеца ще скъсате. Да, в момента не съм голяма оптимистка. И все пак, пробвай да говориш с него, да се опознаете ако го харесваш толкова много. Все пак задай си въпроса: Обичам ли го наистина? Задай си го на себе си и си отговори.
П.П. аз не съм казала че е измислена. Просто казах, че съм чела същата в Хай Клуб преди около 2 години
Аз казах че е голям следователно мисля че и аз съм малка за него ;дд
#7 2010-12-11 17:19:40
- the_sladUrch3
- Member
Тии май само това за голямото прочете, а? Искам да кажа, че ти си още тийн, а той е минал през този период. Следователно знае какви са трудностите да си тийн и как може да те манипулира покрай хормоните, така да се изразя . Според мен това е само увлечение, нищо друго. И все пак ако си сигурна, че го обичаш опитай да говориш повече с него.
Come to me
You can hate me
You can kill me
In infinite darkness
Маги-nya
#8 2010-12-11 17:21:47
- raly_12
- Member
Тии май само това за голямото прочете, а? Искам да кажа, че ти си още тийн, а той е минал през този период. Следователно знае какви са трудностите да си тийн и как може да те манипулира покрай хормоните, така да се изразя . Според мен това е само увлечение, нищо друго. И все пак ако си сигурна, че го обичаш опитай да говориш повече с него.
Знам че може и да ме манипулира не си мисли че не съм помислила и за това точно за това поисках помощ
#9 2010-12-11 19:25:33
Ох,the_sladUrch3 естествено, че такива неща се случват ... и не виждам нищо невъзможно човек да ходи на хип-хоп, а треньора да е секси и на 20 - обратното щеше да е странно, но няма да изпадам в излишни спорове ...
Така, ти си едва на 15, а той е на 20.Честно казано и аз съм ходила с човек, 5 години по-голям от мен, но при теб ситуацията е малко по-сложна.Единственото хубаво е, че не ти е учител в у-ще, а още по-хубавото е че ходите по състезания и там можеш да го опознаиш по-добре и съответно да се сближите.Все пак - не прави глупости защото може и да не си струва. Успех
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
Pages: 1