#1 2010-12-09 23:17:51

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Re: Умозаключения

Събрахме се значи, да обсъдим значи, какво значи думата значи, обсъдихме значи, че думата значи нищо не значи.
*
      Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изиграе фолклорен танц!

/ Гладна мечка хоро не играе!/

*
      Рекох да ти река, па не ти рекох, па си рекох -  ха да ти река, че да не речеш – рече да ми рече, па не ми рече.

*
      Ускорената продуктивност води до морално-психологически дискомфорт у производителя.

/ Бързата работа - срам за майстора!/

*
      Радостта от живота е чувството, което чувстваш когато си почувствал, че чувстваш чувството,което никога не си почувствал.

*
      Биологична единица променя влакнестата си структура, но запазва константен темперамент.

/ Вълкът козината си мени, но нрава си - не!/

*
      Виж к`во, ако таковата нема к`во, ако си мислиш, че нали смятай, че моля ти се!

*
      Индивид, предизвикващ литосферна трансформация с некрофилна цел, извършва равноускорително движение по посока на резултантната екскавация!

/ Който копае гроб другиму, сам пада в него!/

*
      Никога не казвай никога, но ако понякога на някого кажеш никога, то по-добре никога на никого, не казвай, че някога на някого си казвал никога.

*
      Физически подбрани биологични единици, постигащи консенсус относно ретранслирането на геотектоничен субект!

/ Сговорна дружина планина повдига!/

*
      Да ме яд, не ме е яд. Най-ме е яд да ме яд, когато не ме яд.

*
      Всяко земноводно да си когницира акваторията!

/ Всяка жаба да си знае гьола!/
*
      Ако продължавате да синхронизирате симптонията на вашата парадоксална мисъл то аз фондаментално ще анализарам вашата цивилизована тенденция.

*
      Женски индивид от разред хищници, ускоряващ естествени биологични процеси на възпроизводство, генерира потомство, неспособно да асимилира визуална информация.

/ Бързата кучка слепи ги ражда!/
*
      Анализирайки, мистифицирайки пантонима на патриархалната патриология, базирайки се на солидните фундаменти, аз ще бъда кратър, за да може аудиторията да разбере моите мисли. Но тъй като нямам за цел да представям своя галантен манталитет въз основа на вашата пикантна структура ще ви запитам желаете ли да бъдем заедно.

*
      Блокирай дейността на свещенослужителя, за да остане в покой демографската единица!

/ Вържи попа, да ти е мирно селото! /

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

#2 2010-12-10 10:55:43

metalniq
Member
From: не съм от този свят
Registered: 2010-04-07

laugh хитроооо

http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!

#3 2010-12-10 11:24:15

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Готини са ;D

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook