#1 2010-11-23 16:43:58

e_l_e_n_k_a
Member
Registered: 2010-05-31

Re: Една историяя!

На вън вали в сърцето на едно момиче е мрак! Тя незнае на къде да поеме. Има безброй пътища но всички те са прашни и пусти! Дали някой ден ще намери щастие или само болка ще претърпи това никой незнае само нейната съдба! В един прекрасен ден тя се запозна с едно момче което и направи живота светъл и лъчезарен! Тя беше безумно щаствлива но в един момент отново всичко се срина! За нея това беше като шок отнова стана онова объркано , ледено и студено момиче! Не можеше да вземе решение и затова скиташе на вън в тази студена и тъмна нощ! Искаше да избяга и да не вижда нито хора нито животни!
Но това сякаш беше като проклятие което е превзело нейната душа! Скиташе се из оживените улици и сълзите и падаха като куршуми в нощта! Застана до една осветена витрина и там имаше една хубава картина! Всъщност това беше като огледало за нея , защото там видя всичко което е преживяла до сега!! Пак започна да ридаее без да знае , че някой може да я чуе! Този някой беше най - ценното за нея и така тя реши едно да бъде вече силна и да не позволява на никой да я тъпче и да и се подиграва! На вън пак беше зима и снегът се сипеше като че ли на парцали! Сякаш всичко живо беше с нея! Отиде в близкия парк и седна на една пейка! Тогава там видя една бяла светлина! И от тази бяла светлина излезе друго момиче и каза
- Здравей хубава девойко! - каза момичето
Момичето стоя безмълвно и се чудеше какво и се случва! Тогава другия глас отговори:
- Не се страхувай аз дойдох просто за да ти покажа пътя по който да тръгнеш!!
Момичето не можа да разбере тези думи и докато си мислеше да попита светлината изчезна. Тя съжеляваше само за едно , че не можа да каже нищо., Може би я беше страх от това кой път щяха да и покажат!

еми незнам как сее ее получило ,. но повечето неща които съм написала са верни спрямо мен! Може би героинята прилича до някъде на мен незнам! Може и да има продължениее ще помисляя!
smile

http://vbox7.com/play:e76a5782 cry

chak sega razbraxx , che sum tursilaa lubowtaaaa ;xx

#2 2010-11-23 16:46:14

karz
- Three Days Grace 4ever. <3 -
From: София.
Registered: 2009-04-05

На вън се пише прилепнало.
До колкото до текстчето, не е лошо, но можеш и по-добре.

#3 2010-11-23 16:48:08

e_l_e_n_k_a
Member

Навън вали в сърцето на едно момиче е мрак! Тя незнае на къде да поеме. Има безброй пътища но всички те са прашни и пусти! Дали някой ден ще намери щастие или само болка ще претърпи това никой незнае само нейната съдба! В един прекрасен ден тя се запозна с едно момче което и направи живота светъл и лъчезарен! Тя беше безумно щаствлива но в един момент отново всичко се срина! За нея това беше като шок отнова стана онова объркано , ледено и студено момиче! Не можеше да вземе решение и затова скиташе на вън в тази студена и тъмна нощ! Искаше да избяга и да не вижда нито хора нито животни!
Но това сякаш беше като проклятие което е превзело нейната душа! Скиташе се из оживените улици и сълзите и падаха като куршуми в нощта! Застана до една осветена витрина и там имаше една хубава картина! Всъщност това беше като огледало за нея , защото там видя всичко което е преживяла до сега!! Пак започна да ридаее без да знае , че някой може да я чуе! Този някой беше най - ценното за нея и така тя реши едно да бъде вече силна и да не позволява на никой да я тъпче и да и се подиграва! На вън пак беше зима и снегът се сипеше като че ли на парцали! Сякаш всичко живо беше с нея! Отиде в близкия парк и седна на една пейка! Тогава там видя една бяла светлина! И от тази бяла светлина излезе друго момиче и каза
- Здравей хубава девойко! - каза момичето
Момичето стоя безмълвно и се чудеше какво и се случва! Тогава другия глас отговори:
- Не се страхувай аз дойдох просто за да ти покажа пътя по който да тръгнеш!!
Момичето не можа да разбере тези думи и докато си мислеше да попита светлината изчезна. Тя съжеляваше само за едно , че не можа да каже нищо., Може би я беше страх от това кой път щяха да и покажат!

еми незнам как сее ее получило ,. но повечето неща които съм написала са верни спрямо мен! Може би героинята прилича до някъде на мен незнам! Може и да има продължениее ще помисляя!
smile

#4 2010-11-23 16:49:57

e_l_e_n_k_a
Member

ее сигурно имам грешки няма как но аз за първи път сядам така да пиша нещо! Нз даже как сее получи  lipssealed ,. До сега не съм го правила това  speechless

#5 2010-11-23 16:50:15

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

харесва ми горе долу.

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#6 2010-11-23 18:18:26

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Щеше да е по - хубаво, ако не всички изречения бяха възклицателни, но иначе е хубаво smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook

Tyxo.bg counter