Pages: 1
#1 2010-11-22 17:36:33
- e_l_e_n_k_a
- Member
- Registered: 2010-05-31
Re: Eдно разбито сърце! Неорентирана ;хх
Моето сърце е разбито на хиляди парченца защо не мога да обичам някой друг а се искам него и него вече месец два три не минава това в сърцето ми!! Знам , че е безмислено но няма как да спраа! Темата ми е безмислена но няма значениее!!
Вчера ми каза , че можел да ме следи нз кво сии ии аз казах на един фр и той вика ся ще му кажа аз викам не! Но вече му беше казал да не ми досажда а случая бившия ми не ми досажда или нз офф объркана съм хем го искам хем не !
Просто се лутам ии нз какво да правяя!! И бишия ми каза кучко досаждам ли ти някви такива нз някой мои фр ми казват не те обича други пък твърдят обратното нзз какво да направяя! Хиляди пъти ми е разбивал сърцето но аз глупачката пакк при него нз
Хелп ме или п0не мнението ви да чуяя ще съм ви благодарнаа
#2 2010-11-22 17:44:13
- Miss sexy eyes
- Member
- From: Miami Beach, Florida
- Registered: 2010-05-04
Моето сърце е разбито на хиляди парченца защо не мога да обичам някой друг а се искам него и него вече месец два три не минава това в сърцето ми!! Знам , че е безмислено но няма как да спраа! Темата ми е безмислена но няма значениее!!
Вчера ми каза , че можел да ме следи нз кво сии ии аз казах на един фр и той вика ся ще му кажа аз викам не! Но вече му беше казал да не ми досажда а случая бившия ми не ми досажда или нз офф объркана съм хем го искам хем не !
Просто се лутам ии нз какво да правяя!! И бишия ми каза кучко досаждам ли ти някви такива нз някой мои фр ми казват не те обича други пък твърдят обратното нзз какво да направяя! Хиляди пъти ми е разбивал сърцето но аз глупачката пакк при него нз![]()
<<< Щом не знаеш какво искаш...Ако има шанс... Опитай!Само така ще разбереш дали си струва! Забрания плод винаги е най-сладък!
Повечето хора не са имали нашия късмет. Когато им е приятно заедно, не се влюбват. Когато са влюбени не си пасват в леглото. Или пък когато са добре в леглото, след това нямат какво да си кажат. Ние си имаме всичко, освен че нямаме нищо, понеже не сме заедно...
#3 2010-11-22 17:46:11
- smilexgirl
- Member
- From: Saint Denis, Centre, France
- Registered: 2010-10-19
Много едно объркано си го написала .
От това което разбрах мнението ми е че той те разиграва... Мисля че е най-добре за тебе да си хванеш друг! Той не те заслужава щом те унижава с разни думи... Има много момчета както казвам 100000 без него 99999 Продължавай напред! (f)
Най-щастливите хора, имат всъщност най-тъжните истории ....
#4 2010-11-22 18:30:21
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Много едно объркано си го написала .
![]()
От това което разбрах мнението ми е че той те разиграва... Мисля че е най-добре за тебе да си хванеш друг! Той не те заслужава щом те унижава с разни думи... Има много момчета както казвам 100000 без него 99999Продължавай напред! (f)
![]()
Да, наистина, доста объркано си го написала ;хх
Иначе съм напълно съгласна, хвани си някой друг, не се поддавай да те маниполират ;D
#5 2010-11-23 06:48:36
Просто се лутам ии нз какво да правяя!! И бишия ми каза кучко досаждам ли ти някви такива нз някой мои фр ми казват не те обича други пък твърдят обратното нзз какво да направяя! Хиляди пъти ми е разбивал сърцето но аз глупачката пакк при него нз![]()
Излезте поговорете-кажи му че си объркана.Кажи му за разочарованията които ти е докарал.Опитай се да разбереш колко държи на теб,даже започнете от начало,кафенца и такива мними виждания.Не бързай да доведеш това до такъв или инакав край.
Най-вече пак повтарям,трябва да поговорите,първо за да станеш наясно със себе си и второ да видиш на него какво му е в главата.
Задай си някой въпроси като:
Защо не го искам?Друго ли момче има или просто заради неговото лошо държание?
Какво и защо се обърка?
Той обича ли ме/държи на мен?
Познавам ли го всъщност?(например попитай се за някой уникални неща като например,кои са неговите уникални неща дето прави/привички,които не всеки знае)
Идеалното е измислица,която ни кара да продължим да търсим,някъде по пътя може би пропускаме нещо ценно....
[img]http://img816.imageshack.us/img816/5739/beautifulroad21.jpg[/img]
Pages: 1