#1 2009-06-09 07:43:06

mimitooo
Member
From: .::: Варна :::.
Registered: 2008-11-18
Website

Re: Оливия Уайлд от "Д-р Хаус" с послание към бг зрите

Оливия Уайлд е сред актьорите от сериала "Д-р Хаус", които се обърнаха с послания към зрителите на „Нова телевизия“. Към нея се присъединиха още колегите й Джеси Спенсър и Питър Джейкъпсън.
Посланията с част от подготовката за новия пети сезон на „Д-р Хаус“. Най-големите фенове на сериал ще имат възможност да участват в игра с въпроси свързани с популярния лекарски екип. Те могат да отговарят на сайта www.house.ntv.bg. Всички отговорили правилно ще се борят за наградите – DVD с целия първи сезон, плакати и снимки с автографи на актьорите.
В петия сезон на „Д-р Хаус” продуцентите на сериала отново ни потапят в мистерията, в която главен злодей е болестта, а героят – непочтителен, противоречив лекар, в лицето на д-р Грегъри Хаус, който не вярва на никого и най-малко – на пациентите си.

[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]

#2 2009-06-09 13:54:23

the_mistress
Member
From: София
Registered: 2009-01-30

Тоя Хаус е голям пич,много ме радва  laugh  и ще се пробвам в това сайче може да ми излезе късмета  smile

BE YouRSelF, BE YouR OwN FeeLingS, BE WilD, BE YoUnG, BE FreE ForEveR. Be FresH AnD BeaTifuL, BE SweeT AnD SenSuaL, BE YouR DreamS, JusT BE YoU!

#3 2009-06-09 18:11:49

lovely1
Member
Registered: 2009-03-17

Тоя Хаус е голям пич,много ме радва  laugh  и ще се пробвам в това сайче може да ми излезе късмета  smile

+1  smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook