Pages: 1
#1 2010-11-15 18:06:23
- lavacata
- Member
- Registered: 2010-11-15
Re: Не знам какво да реша
Здравейте.. Аз съм момиче на 15 години. От няколко седмици ми допада едно момче и мисля, че и на него му допадам пише ми разни есемеси с намеци и целувки и т.н.
Снощи бяхме на парти във тях с приятели и след това на дискотека ии в дискотеката имаше едно момче с което се бях целувала преди седмици.. Мислех,че нямам нищо към него.. Та това 1вото момче танцувахме .. Но нищо ! [ Той е на 17 , но никога до сега не си е имал гадже.. може би за това не знае какво трябва да направи ] След това отидох на масата наа 2рото момче , защото там бяха мои приятелки.. Тогава започнах да танцувам ии това 2рото момче дойде при мен ии започна да танцува с мен ии така лека по лека започнахме да се целуваме ии беше невероятно ! 1вото момче не видя това .. Ии на другият ден казал на един приятел,че ме харесва а пък на друг , че не ме .. Може би в пак повтарям заради това,че не си е имал гадже до сега и незнае какво да направи с 1 момиче.. А Отделно другото момче също ми писа есемеси и така и осъзнавам , че и към него имам симпатии, но той си е имал гаджета и опредеелно знае как да постъпва.. Просто не знам какво да направя .. Да избера ли по отворения който знае как да се държи с момиче или да продължа да се боря за другия, чакайки да се осазнае какво се прави.. Просто не знам !!
На върха на планината няма да намериш друга мъдрост освен тази, която донесеш със себе си
#2 2010-11-15 18:09:23
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
според мен трябва да изчакаш няколко дни всичко да стихне и да видиш как ще се развият нещата.
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#3 2010-11-15 18:14:25
Не познавам нито един от двамата , теб също . За това бих те посъветвала да се успокоиш малко , да погледнеш обективно на нещата (без да гледаш на момчетата като на опитния и неопитния) ,сърцето ще ти подскаже кой е правилния ...надявам се
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#4 2010-11-15 18:45:42
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Не познавам нито един от двамата , теб също . За това бих те посъветвала да се успокоиш малко , да погледнеш обективно на нещата (без да гледаш на момчетата като на опитния и неопитния) ,сърцето ще ти подскаже кой е правилния ...надявам се
Мисля, че съм съгласна (y)
#5 2010-11-15 18:48:21
- Brunette...
- Member
- Registered: 2010-06-24
Както казаха другите преди мен,изчакай да се успокоят нещата ии сърцето ти само ще подскаже дали да избереш единият или другия..Като за начало,общувай и с двамата по сходен начин,това може да ти е от помощ,за да разбереш с кой от двамата би се чувствала по-добре...Това,че единия е "по-опитен" не означава,че ще си шастлива с него.Може да злоупотреби с това ии..просто..да те използва (не забравяй,,че в днешно време всякакви ги има!) От друга страна "по-неопитния" ще трупа опит от теб ии по този начин ще можеш да му покажеш какво ти харесва и какво -не...това донякъде е добре,но все пак изборът си е изцяло твой,ние само те насочвамe,макар и не напълно (и незнайно дали вярно)..
#6 2010-11-15 18:49:58
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
според мен ти харесва това,че получаваш внимание от момчета.Честно да ти кажа,неведнъж съм била първата на момче ии не е най-приятно,смисъл всеки път като сгафи и ти "ами аз съм му първата,той не знае какво прави",да ама и от това боли,ако имаш чувства към даденото момче.Ако съм на теб,определено бих тръгнала с по-опитния,но всичко зависи до това какво иска сърцето ти
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#7 2010-11-15 19:48:57
- keminka
- Summer Beauty
- From: Варна~town
- Registered: 2008-11-19
и аз тфа исках да кажа
#8 2010-11-19 16:38:57
- The Monster Cookie ;]]
- Member
- From: Манхатън,Ню Йорк
- Registered: 2010-11-04
срещнах едно такова момче като 1вото ти .. просто го отрязах .. беше ацки срамежлив,постоянно ми се обясняваше любов което го мразя тва ;х и сега ходим само заедно на даскало и той ме харесва и ми е ацки тъпо .. мисли си че ще стане нещо между нас за това според мен 2рото е в играта ;р
#9 2010-11-19 19:00:05
- tedito_bg
- Member
- Registered: 2009-05-09
ами да .. застъпвате се за второто .. по принцип и аз съм на това мнение,но и първтото мимче все от някъде трябва да започне,всеки е имал първо гадже,всеки се е срамувал и не е знаел как да постъпи,така че както казват всички поизчакай още малко,за да видиш към кого изпитваш чуства и си сигурна в тях и не гледай това,кой е по-опитен успехх
#10 2010-11-19 19:03:46
- Sweet Nightmare
- Без право на собствен ранг
- From: In the heart of Bulgaria.
- Registered: 2010-11-02
Ако повече ти харесва този който според теб не знае как да постъпи, направи ти първата крачка какво лошо има? По нататък ще се отпусне и всичко ще е на ред.
Нов профил: Cassidy [img]http://store.picbg.net/pubpic/77/7D/c5c15e327952777d.gif[/img]
Pages: 1