- Index
- » Кош
- » какво да правя
#1 2010-10-25 20:42:27
- isaylaaaa
- Member
- From: Луната ;д
- Registered: 2010-07-06
Re: какво да правя
значи моето гадже тази година завършва
но каза че може аз да не сам му дана защото съм била малка а съм 10 клас
нз какво да си мисля ако не ме покани ....
или изобщо да му кажа ли нещо
Сънищата са само мечти!
А искаш ли силно една мечта тя става реалност!
[img]http://store.picbg.net/thumb/41/2F/0f7d53aaa5f9412f.jpg[/img]
#2 2010-10-25 20:56:32
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Това, че сте гаджета не значи, че и на бала му трябва да си му дама..Не си единствената, няма нищо лошо в това!Правиш от мухата слон и като гледам напоследък все повече въпроси и притеснения имаш за връзката си (понеже постваш проблемите и терзанията си в форума), та мисълта ми е-повече се притеснявай за връзката си, отколкото от това, че няма да си му дама на бала!!Помисли върху това, не върху глупости! |-( |-) |-)
10 клас..не ти личи..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2010-10-25 21:03:11
- isaylaaaa
- Member
защото не съм редовна в сайта ли ;д
или защото питам са съвет
в форум
(ако не в форум къде)
Сънищата са само мечти!
#4 2010-10-25 21:13:48
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
защото не съм редовна в сайта ли ;д
или защото питам са съвет
в форум(ако не в форум къде)
Не, защото вече не си малка, а се притесняваш за пълни глупости!
И да, поне АЗ мисля, че да си изливаш личните проблеми и да им търсиш разрешение във Форум, вместо да потърсиш съвет от някой близък човек е тъпо!
Нищо лично, просто мое мнение.Все пак истинските приятели и най-близките, тези на които би трябвало най-много да се доверяваш не са във компютъра!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2010-10-25 21:18:11
- isaylaaaa
- Member
бих спорила, но ми се спи
Сънищата са само мечти!
#6 2010-10-25 21:58:57
Няма от какво да се притесняваш, но ако си десети клас не мисля че си толкова малко, за да не си дама на бала му, но дори и да не си няма за какво да се тревожиш
[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]
Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D
p.s тези рангове станаха като бонбони ..
#7 2010-10-26 08:19:18
- ivsity
- x. Vampire Girl x.
- Registered: 2009-04-27
попринцип може да си му дама ако си платиш коверта . Не е нужно да си от неговият или съседен клас кажи му че ако зависи от теб ще си го платиш а ако смяташ че така може да го ядосаш остави няма значение с кого ще отиде важното е че ти си му гадже не момичето с което ще отиде ..
#8 2010-10-26 11:26:29
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
ох божее!
Аз пък щях да настоявам да съм му дама,как така ще съм му гадже и ще ходи с някоя друга..абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#9 2010-10-26 11:47:10
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!
O,Господи .. Това за тегленето на шута ме разби . Защо да му тегли шута щом не се е съгласил ? Защото всяка прищявка трябва да е изпълнена ? .. Пък и ако го обича ,защо да му бие шута ? .. Все пак тя не е единствената (Както каза biberonchetoy )
Онтопик : Или си плашташ коверта , или се примиряваш с факта ,че не може да си му дама . Никъде не е написано ,че гаджето на едно момче трябва да му е дама . А по този начин доказваш ,че ревнуваш доста. И искаш той да е само с тебе (От моя гледна точка) . Но не може да го ограничаваш толкова : )
И пак повтарям ..Ако не сте съгласни с мнението ми - не ме нападайте .Това е моето виждане за случая. ; ]
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#10 2010-10-26 16:15:43
- e_l_e_n_k_a
- Member
- Registered: 2010-05-31
това , че няма да си му дама не значи нищо ,. няма защо да правиш от мухата слон
#11 2010-10-26 17:18:05
- smilexgirl
- Member
- From: Saint Denis, Centre, France
- Registered: 2010-10-19
Абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!
O,Господи .. Това за тегленето на шута ме разби . Защо да му тегли шута щом не се е съгласил ? Защото всяка прищявка трябва да е изпълнена ? .. Пък и ако го обича ,защо да му бие шута ? .. Все пак тя не е единствената (Както каза biberonchetoy )
Онтопик : Или си плашташ коверта , или се примиряваш с факта ,че не може да си му дама . Никъде не е написано ,че гаджето на едно момче трябва да му е дама . А по този начин доказваш ,че ревнуваш доста. И искаш той да е само с тебе (От моя гледна точка) . Но не може да го ограничаваш толкова : )
И пак повтарям ..Ако не сте съгласни с мнението ми - не ме нападайте .Това е моето виждане за случая. ; ]
+1
Най-щастливите хора, имат всъщност най-тъжните истории ....
#12 2011-01-26 23:49:45
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Това, че сте гаджета не значи, че и на бала му трябва да си му дама..Не си единствената, няма нищо лошо в това!Правиш от мухата слон и като гледам напоследък все повече въпроси и притеснения имаш за връзката си (понеже постваш проблемите и терзанията си в форума), та мисълта ми е-повече се притеснявай за връзката си, отколкото от това, че няма да си му дама на бала!!Помисли върху това, не върху глупости! |-( |-) |-)
10 клас..не ти личи..
![]()
Да не е нужно ти да си неговата дама на бала не е задължително
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#13 2011-01-27 20:24:26
- miley_
- Member
- Registered: 2011-01-27
вече няма проблем ,,
#14 2011-01-27 22:17:07
Моляяя ?!
Бившият ми приятел завърши миналата година и на бала беше пълно със зайци...този за десети клас се притеснява ! Господи ! Съжалявам, но явно приятелят ти има някакъв проблем с това и трябва да си поговорите.Така мисля аз (: Успех и се надявам нещата да се развият в положителна посока.
А колкото до момичето, което каза да му биеш шута - подкрепям я ! Ако те обича, би те взел навсякъде и не си заслужава някой, който го е срам да се показва с теб пред хората
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#15 2011-03-04 08:06:53
- nep0k0rna_
- Member
- Registered: 2010-04-25
ох божее!
Аз пък щях да настоявам да съм му дама,как така ще съм му гадже и ще ходи с някоя друга..абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!
Защо да му тегли шута .. ?! За т'ва че не я е взел за дама ?! БОЖЕ МОЙ КАКВА ПРОСТУТИЯ..Ако мислим по тази логика всеки ден тря да бим шутовете на всяко едно момче..Все пак и те си имат лично пространство ; )) .. Аз специално не мисля че е кой знай какво .. не бих го зарязала,но може би щях да настоявам малко ;дд Но не е задължително да си с него на бала му : ))
Ако не сте съгласни с мнението ми - не ме нападайте !!
#16 2011-03-10 19:04:35
- bloody_rose_92
- Member
- Registered: 2008-10-15
Никъде не е казано, че не може да взима 10 клас със себе си. Ти сигурна ли си, че ще е с друго момиче, защото на моя бал с випуска, сме се разбрали, че ше сме без дами, кавалери, гаджета и т.н., защото това си вечер на випуска. Но ако ще ходи с друго момиче, при положение, че ти си му приятелка, тука вече има проблем според мен.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
#17 2011-03-13 18:41:35
- Yov1ty
- Member
- From: Neverland ^^
- Registered: 2010-12-14
Моляяя ?!
Бившият ми приятел завърши миналата година и на бала беше пълно със зайци...този за десети клас се притеснява ! Господи ! Съжалявам, но явно приятелят ти има някакъв проблем с това и трябва да си поговорите.Така мисля аз (: Успех и се надявам нещата да се развият в положителна посока.
А колкото до момичето, което каза да му биеш шута - подкрепям я ! Ако те обича, би те взел навсякъде и не си заслужава някой, който го е срам да се показва с теб пред хората
Подкрепям напълно!
- Index
- » Кош
- » какво да правя