#1 2010-10-25 20:42:27

isaylaaaa
Member
From: Луната ;д
Registered: 2010-07-06

Re: какво да правя

значи моето гадже тази година завършва
но каза че може аз да не сам му дана защото съм била малка а съм 10 клас
нз какво да си мисля ако не ме покани ....

или изобщо да му кажа ли нещо

Сънищата са само мечти!
А искаш ли силно една мечта тя става реалност!    heart

[img]http://store.picbg.net/thumb/41/2F/0f7d53aaa5f9412f.jpg[/img]

#2 2010-10-25 20:56:32

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Това, че сте гаджета не значи, че и на бала му трябва да си му дама..Не си единствената, няма нищо лошо в това!Правиш от мухата слон и като гледам напоследък все повече въпроси и притеснения имаш за връзката си (понеже постваш проблемите и терзанията си в форума), та мисълта ми е-повече се притеснявай за връзката си, отколкото от това, че няма да си му дама на бала!!Помисли върху това, не върху глупости! |-(  |-)  |-)

10 клас..не ти личи.. wink  smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2010-10-25 21:03:11

isaylaaaa
Member

защото не съм редовна в сайта ли   ;д

или защото питам са съвет
в форум

(ако не в форум къде)

Сънищата са само мечти!

#4 2010-10-25 21:13:48

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

защото не съм редовна в сайта ли   ;д

или защото питам са съвет
в форум

(ако не в форум къде)

Не, защото вече не си малка, а се притесняваш за пълни глупости!
И да, поне АЗ мисля, че да си изливаш личните проблеми и да им търсиш разрешение във Форум, вместо да потърсиш съвет от някой близък човек е тъпо!
smile

Нищо лично, просто мое мнение.Все пак истинските приятели и най-близките, тези на които би трябвало най-много да се доверяваш не са във компютъра!

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2010-10-25 21:18:11

isaylaaaa
Member

бих спорила, но ми се спи
wink

Сънищата са само мечти!

#6 2010-10-25 21:58:57

yee
Изгонен(а)
From: New York
Registered: 2009-02-13
Website

Няма от какво да се притесняваш, но ако си десети клас не мисля че си толкова малко, за да не си дама на бала му, но дори и да не си няма за какво да се тревожиш

[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]

Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D

p.s тези рангове станаха като бонбони ..

#7 2010-10-26 08:19:18

ivsity
x. Vampire Girl x.
Registered: 2009-04-27

попринцип може да си му дама ако си платиш коверта . Не е нужно да си от неговият или съседен клас кажи му че ако зависи от теб ще си го платиш а ако смяташ че така може да го ядосаш остави няма значение с кого ще отиде важното е че ти си му гадже не момичето с което ще отиде ..

#8 2010-10-26 11:26:29

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

ох божее!
Аз пък щях да настоявам да съм му дама,как така ще съм му гадже и ще ходи с някоя друга..абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#9 2010-10-26 11:47:10

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!

O,Господи .. Това за тегленето на шута ме разби . Защо да му тегли шута щом не се е съгласил ? Защото всяка прищявка трябва да е изпълнена ? .. Пък и ако го обича ,защо да му бие шута ? .. Все пак тя не е единствената (Както каза biberonchetoy )

Онтопик : Или  си плашташ коверта , или се примиряваш с факта ,че не може да си му дама . Никъде не е написано ,че гаджето на едно момче трябва да му е дама . А по този начин доказваш ,че ревнуваш доста. И искаш той да е само с тебе (От моя гледна точка) . Но не може да го ограничаваш толкова : )
И пак повтарям ..Ако не сте съгласни с мнението ми - не ме нападайте .Това е моето виждане за случая. ; ]

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#10 2010-10-26 16:15:43

e_l_e_n_k_a
Member
Registered: 2010-05-31

това , че няма да си му дама не значи нищо ,. няма защо да правиш от мухата слон  wink

http://vbox7.com/play:e76a5782 cry

chak sega razbraxx , che sum tursilaa lubowtaaaa ;xx

#11 2010-10-26 17:18:05

smilexgirl
Member
From: Saint Denis, Centre, France
Registered: 2010-10-19

Абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!

O,Господи .. Това за тегленето на шута ме разби . Защо да му тегли шута щом не се е съгласил ? Защото всяка прищявка трябва да е изпълнена ? .. Пък и ако го обича ,защо да му бие шута ? .. Все пак тя не е единствената (Както каза biberonchetoy )

Онтопик : Или  си плашташ коверта , или се примиряваш с факта ,че не може да си му дама . Никъде не е написано ,че гаджето на едно момче трябва да му е дама . А по този начин доказваш ,че ревнуваш доста. И искаш той да е само с тебе (От моя гледна точка) . Но не може да го ограничаваш толкова : )
И пак повтарям ..Ако не сте съгласни с мнението ми - не ме нападайте .Това е моето виждане за случая. ; ]

+1

Най-щастливите хора, имат всъщност най-тъжните истории ....

#12 2011-01-26 23:49:45

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

Това, че сте гаджета не значи, че и на бала му трябва да си му дама..Не си единствената, няма нищо лошо в това!Правиш от мухата слон и като гледам напоследък все повече въпроси и притеснения имаш за връзката си (понеже постваш проблемите и терзанията си в форума), та мисълта ми е-повече се притеснявай за връзката си, отколкото от това, че няма да си му дама на бала!!Помисли върху това, не върху глупости! |-(  |-)  |-)

10 клас..не ти личи.. wink  smile

Да не е нужно ти да си неговата дама на бала не е задължително

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

#13 2011-01-27 20:24:26

miley_
Member
Registered: 2011-01-27

вече няма проблем ,,  smile

#14 2011-01-27 22:17:07

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Моляяя ?!
Бившият ми приятел завърши миналата година и на бала беше пълно със зайци...този за десети клас се притеснява ! Господи ! Съжалявам, но явно приятелят ти има някакъв проблем с това и трябва да си поговорите.Така мисля аз (: Успех и се надявам нещата да се развият в положителна посока.
А колкото до момичето, което каза да му биеш шута - подкрепям я ! Ако те обича, би те взел навсякъде и не си заслужава някой, който го е срам да се показва с теб пред хората

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#15 2011-03-04 08:06:53

nep0k0rna_
Member
Registered: 2010-04-25

ох божее!
Аз пък щях да настоявам да съм му дама,как така ще съм му гадже и ще ходи с някоя друга..абе я ако не те вземе за дама му тегли шута!

Защо да  му тегли шута .. ?! За т'ва че не я е взел за дама ?! БОЖЕ МОЙ КАКВА ПРОСТУТИЯ..Ако мислим по тази логика всеки ден тря да бим шутовете на всяко едно момче..Все пак и те си имат лично пространство ; )) .. Аз специално не мисля че е кой знай какво .. не бих го зарязала,но може би щях да настоявам малко ;дд Но не е задължително да си с него на бала му : ))

Ако не сте съгласни с мнението ми - не ме нападайте !!

#16 2011-03-10 19:04:35

bloody_rose_92
Member
Registered: 2008-10-15

Никъде не е казано, че не може да взима 10 клас със себе си. Ти сигурна ли си, че ще е с друго момиче, защото на моя бал с випуска, сме се разбрали, че ше сме без дами, кавалери, гаджета и т.н., защото това си вечер на випуска. Но ако ще ходи с друго момиче, при положение, че ти си му приятелка, тука вече има проблем според мен.

Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

#17 2011-03-13 18:41:35

Yov1ty
Member
From: Neverland ^^
Registered: 2010-12-14

Моляяя ?!
Бившият ми приятел завърши миналата година и на бала беше пълно със зайци...този за десети клас се притеснява ! Господи ! Съжалявам, но явно приятелят ти има някакъв проблем с това и трябва да си поговорите.Така мисля аз (: Успех и се надявам нещата да се развият в положителна посока.
А колкото до момичето, което каза да му биеш шута - подкрепям я ! Ако те обича, би те взел навсякъде и не си заслужава някой, който го е срам да се показва с теб пред хората

Подкрепям напълно!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook