#76 2010-11-20 12:18:06

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

Re: Моята история!

heart Хубава я правиш историйката , но е слагай чак толкова подробни и безмислени неща !

Цитат :
До елхата стоеше диванът, а срещу него плазменият телевизор.

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#77 2010-11-20 12:46:20

iw4eto0o
βlαςκ rοsε
From: Seoul x3
Registered: 2010-02-26

Глава тринадесета - Никога няма да те забравя

Бебето заплака, а Мегън затвори очи. Но дали завинаги? Сара чу плача и веднага хукна към колата. Клекна до кошчето и се разплака. Не искаше нищо да се случи на малкото й бебче. Тя изпищя толкова силно, че дори Тайлър я чу и бързо излезе на двора. Всички съседи се събраха. Някой се обади на 911 и след няколко минути пристигна линейката. Тайлър отиде до Сара и я прегърна. Тя трепереше, беше много уплашена. Лекарите помогнаха първо на Мегън. После взеха и бебето. Сара и Тайлър се качиха в джипа и тръгнаха след линейката. Съседите си шушукаха помежду си и се чудеха какво е станало. Когато стигнаха болницата бързо заведоха Мегън в операционната зала, а малкото бебе в детското отделение. Дойде една медицинска сестра, за да я прегледа. Нямаше й нищо. Имаше само леки натъртвания по ръцете. Сара се успокои и гушна Никол. Беше толкова щастлива. Лекарите пък се бореха за живота на Мегън в операционната зала.
-    Губим я. – сестрата погледна монитора.
-    Правя каквото мога… - докторът внимателно правеше нещо в мозъка на момичето. След няколко секунди Мегън издъхна. На монитора се показа една права безкрайна линия. Докторът махна маската и излезе навън.
Как щеше да каже на сестра й? Нямаше да го преживее. Сара подаде бебето на Тайлър и се приближи към лекаря. Той пъхна ръце в джобовете и наведе леко глава. Сара го гледаше любопитно и чакаше да каже нещо. Той си пое дъх и я погледна.
-    Много съжалявам, но не можахме да спасим сестра ви. И да бяхме нямаше да издържи дълго.
Когато чу тези ужасни неща Сара седна на един стол и се загледа в една точка. Не можеше да повярва, че сестра й я няма. Наистина ли това се случваше? Или всичко беше един лош сън? Тя прегърна Тайлър и Никол. Не искаше да се отделя от тях. Но не за дълго. В коридора се появи Брайън. Тя си мислеше, че го е забравила и никога няма да изпита нещо към него. Но когато го видя сърцето й се разтуптя. Той се приближи към нея, беше сам. Или само тя така си мислеше. Тя избърса сълзите си и му се усмихна едва.
-    Здравей. Как си? – попита тя.
-    Добре, благодаря. Но ти май не си добре. Всичко наред ли е?
-    Не съвсем.
-    Защо? Какво е станало?
-    Сестра ми почина. – изстреля тя и очите й отново се напълниха със сълзи.
-    Много съжалявам.
След няколко часа всички се прибраха. Сара отиде да се разходи в парка. Това, което видя много я изненада. Брайън беше изправен. Опиташе се да ходи. Тя се приближи към него и го хвана за едната ръка, опитвайки се да му помогне.
-    Не знаех, че…
-    От няколко седмици ходя на терапия. Няколко специалисти ми помагат. – усмихна се момчето.
-    Много се радвам за теб. – отвърна неловко Сара. – Искаш ли да се поразходим?
Момчето кимна. двамата се разхождаха покрай морето. Тя не сваляше очи от него. От далеч си личеше, че все още има чувства към него. Както и той към нея. Двамата седнаха на една пейка близо до кея. Тя опря главата си на рамото му и се загледа напред.
-    Искаш ли да излезем довечера? – изведнъж се обади Брайън. Гледаше я право в очите и чакаше отговор. Тя беше като потресена. Не знаеше какво да каже. Дали да приеме? Или да откаже? Дали искаше да е отново с него? Все още не беше сигурна? Но той беше повече от сигурен, че иска само нея.
Сара мълча дълго, чудейки се какво да каже. Не можеше да реши. Сърцето й казваше, че това е мъжа на живота й, и че той ще е много по-подходящ баща за Никол, отколкото нейния съпруг. Но в съзнанието й се въртяха съвсем други мисли. Беше изправена пред трудно решение. Може би от това решение зависеше бъдещето й.

I heart ASIA!

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbyaurBBzu1r9xjxoo1_500.gif[/img]

#78 2010-11-20 12:51:32

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Имаш талант heart

#79 2010-11-20 18:34:05

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Давай, давай некст :]]]

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#80 2010-11-27 08:19:28

little_baby
i am lost in time.

Давай, давай некст :]]]

#81 2010-11-27 08:33:37

isityyyy
Hathaway babyy ^^
From: N.Y <3
Registered: 2010-05-01
Website

слагай още... ;дд мн ме кефии  wink

[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]

Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .

[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]

#82 2010-11-28 14:42:56

little_baby
i am lost in time.

слагай още... ;дд мн ме кефии  wink

#83 2010-12-27 12:05:05

rosit0_94
Member
From: Las Vegas
Registered: 2010-12-27

прочетах цялата история наистина имаш ужасно голям талант и трябва да се насочиш към нещо не го пропилявай  smile  искам да попитам само ще има ли продължение на историята , защото е прекрасна  happy

#84 2010-12-27 20:55:26

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10

Браво! Любовта се пише с едно "Т" wink

#85 2011-02-06 14:43:11

iw4eto0o
βlαςκ rοsε
From: Seoul x3
Registered: 2010-02-26

прочетах цялата история наистина имаш ужасно голям талант и трябва да се насочиш към нещо не го пропилявай  smile  искам да попитам само ще има ли продължение на историята , защото е прекрасна  happy

Мисля да спра до тук. По-нататък може да продължа, не знам ще видим. Ако имам време ще пиша!  smile

Благодаря за хубавите коментари!

I heart ASIA!

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbyaurBBzu1r9xjxoo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook