Pages: 1
#1 2010-07-22 07:55:48
- miimch0
- Member
- From: ГраД на меЧтиТе.......
- Registered: 2010-07-18
Re: Това ли е точноят? или ?какво да правя?
Снощи когато се прибрах към 12 и нещо с баща ми савсем случайно се обрнах зад мен беше точното момче зърнах го само за четири секунди някъде . . Продължихме си с баща ми напред но той ме върна обратно до магазина и пак минах покрей въпросното момче подминах го и после когато излязох от магазина той се прозявам тъй сладко и аз се загледах докато вървя и за секунди погледите ни се срещнаха аз продължих напред и си махнах погледа за да не стана нагла и докато слушах кфо ми говори баща ми погледнах назад и той ме гледаше .Незнам дали някога пак ще го видя и ако го видя какво да направя за да го заговоря ? нарочно да говоря с някой и да си кажа скайпа на висок глас?или да се блъсна в него :Д нз та и беше в бяло пфуу много съм тъпа не го заговорих пък бащами там няяхе как :Д
#2 2010-07-22 08:02:48
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
- From: градът на прокълнаtиtе . !! .
- Registered: 2010-03-06
според мен като го видиш не го блъскай и тем подобни ..
просто му се усмихни ..
а ако и той наистина има някакви чувства ще те заговори той ..
Успех ..!!
[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]
#3 2010-07-22 08:05:45
- miimch0
- Member
мерси дано отново го видя . . .
#4 2010-07-22 08:08:09
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Действай. Но не да се блъснеш в него, че ще те помисли за няква.. ддз смотанячка, губеща баланс, грубиянка И не си казвай скайпа на висок глас, ще си помисли, че го раздрънкваш на всеки срещнат. Просто отиди и го питай откъде си е купил такава яка тениска, щото ти е много горещо и имаш нужда от нови дрехи, и го помоли да те заведе до магазина, а пътьом си поговорете.. как се казваш, бля бля бля..
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#5 2010-07-22 08:11:53
- miimch0
- Member
добре няя го блъкам за да го пребия без да икам :Д ам магазинаго знам :Д ох ще измисля нещо само отново да го видя
#6 2010-07-22 08:15:20
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
добре няя го блъкам за да го пребия без да икам :Д ам магазинаго знам :Д ох ще измисля нещо само отново да го видя
Знаеш ли го? Яя набързо го забрави
Можеш да го питаш.. да го питаш.. ъъ.. колко е часа xD после да му благодариш и да го питаш дали би искал да отидете до кафето, щото ти е скучно и няма кво да правиш
- Just thinking..
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
#7 2010-07-22 08:18:41
- miimch0
- Member
аз кфато съм срамежлива :Д пък и в 12 ве4ерта ако го срешна тогава ще е кфо кафе :Д
#8 2010-07-22 08:22:15
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Еех така кажи Аз бих направила следното:
Спирам посредата на улицата, срещу него, вадя си телефона и се правя че пиша СМС. После се намръщвам и си прибирам телефона в чантата и бавно тръгвам към него да го питам колко е часа. Той ми отговаря, дрън дрън, вероятно ме пита що съм се намръщила, аз му казвам, че "ми е паднала батерията" и го питам какво прави тук по това време. И така..
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#9 2010-07-22 08:22:22
- pam18
- Без право на собствен ранг
- From: * КзLд * ;pp
- Registered: 2009-07-11
еми трава да разбереш как се казва и имаш инфро. да наеш какв е да не се залимава с дрога и тем подобни аз така правия и после като го вида поне го знам какв е :p
#10 2010-07-22 08:25:18
- miimch0
- Member
Ама това е случаен видях г за 2 път ли нз кой да питъм той беше сам ?
#11 2010-07-22 08:29:29
- xello_kitty
- Member
- From: Underworld.
- Registered: 2009-12-29
Не действай толкова ран0 - първо разбери п0вече за него ,, разбери кои са му приятелите, разбери му скайпа, сближи се с тайфата му ,, 0т там можеш да разбереш п0вече за интересите му ,, ак0 го зърнеш пак г0 заговори като му кажеш че много харесваш музиката к0ято слуша и г0 помоли да ти даде някой диск ,, след т0ва "спонтанно" напиши бележка с имет0 на изпълнителя и телеф0нния си номер (може и скайпа) ,, к0гато ти даде диска г0 попитай какв0 ще прави през уикенда и г0 помоли за телефонния му н0мер ,, спок0йно предложи да направите нещ0 заедно ,, ак0 вече имаш номера му напиши смс : "В момента слушам диска к0йто ми даде. Страх0тен е" ,, смс-ът м0же да е свързан с нещ0 друго за к0ето сте си гов0рили.. Най - важнот0 е да си естествена : )) Успех!
#12 2010-07-22 08:32:02
- miimch0
- Member
Ама май не ме разбирате като вдите някое мом4е по улицата :Д де да го знам дали е и българин незнам то в Слънчев бряг ся нз аз тук съм за малко лятото само иначе съм си от Варна ох ще действам някак :Д
#13 2010-07-22 08:36:21
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
А, още по-лесно. Помоли го да ти покаже забележителностите на града, кажи че си чужденка. Тъкмо, ако е опасен или нещо не ти харесва в него влизаш в някоя книжарница и му казваш, че ще останеш там доста дълго и може да си ходи. Същото можеш да направиш и с хотел - кажи че си отседнала там и трябва да се прибираш. А ако е обратното - много ти харесва и се влюбваш до ушиии, кажи му, че го каниш утре на кафе да му се отблагодариш за разходката из града.
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#14 2010-07-22 08:40:14
- xello_kitty
- Member
Ама май не ме разбирате като вдите някое мом4е по улицата :Д де да го знам дали е и българин незнам то в Слънчев бряг ся нз аз тук съм за малко лятото само иначе съм си от Варна ох ще действам някак :Д
Ами т0гава зарежи ,, щ0м нямаш достатъчно информация за нег0 не си хаби труда да се зап0знаеш с нег0 ,, света е г0лям и имаш г0лям избор на момчета ,, все ще намериш п0 - добър :]]
#15 2010-07-22 08:46:06
- miimch0
- Member
Ами т0гава зарежи ,, щ0м нямаш достатъчно информация за нег0 не си хаби труда да се зап0знаеш с нег0 ,, света е г0лям и имаш г0лям избор на момчета ,, все ще намериш п0 - добър :]]
Знаеш ли май си права!!! Ако той ме заговори тогас няя се прая тук на голямата свалячка :Д
#16 2010-07-22 09:02:56
- xello_kitty
- Member
Знаеш ли
май си права!!! Ако той ме заговори тогас няя се прая тук на голямата свалячка :Д
Точно !
#17 2010-07-22 09:47:28
- ifz
- Member
- Registered: 2009-09-07
Знаеш ли
май си права!!! Ако той ме заговори тогас няя се прая тук на голямата свалячка :Д
Точно !
![]()
е да ма все пак гледай да си му пред очите , да те забележи ,, щото иначе .. ако не те види повече , как ще те заговори ??
действай , че не сте за цаля година там имате вероятна 7-8 дни xD
толкoва ми е хубаво с теб
you're for me .. like the music for the pianist .. passion !
OHNE DICH KANN ICH NICHT LEBEN ! (H)
Du bist das Music in mir
#18 2010-07-22 09:58:19
- miimch0
- Member
Знаеш ли
Точно !
![]()
е да ма все пак гледай да си му пред очите , да те забележи ,, щото иначе .. ако не те види повече , как ще те заговори
??
действай , че не сте за цаля година тамимате вероятна 7-8 дни xD
АЗ съм цяло лето там имаме магазини тук
#19 2010-07-22 10:53:02
- ifz
- Member
- Registered: 2009-09-07
Точно !
![]()
е да ма все пак гледай да си му пред очите , да те забележи ,, щото иначе .. ако не те види повече , как ще те заговори
??
действай , че не сте за цаля година тамимате вероятна 7-8 дни xD
АЗ съм цяло лето там имаме магазини тук
ами той дали е за цяло лято ?
толкoва ми е хубаво с теб
you're for me .. like the music for the pianist .. passion !
OHNE DICH KANN ICH NICHT LEBEN ! (H)
Du bist das Music in mir
#20 2010-07-22 11:27:01
- miimch0
- Member
Така ми изглеждаше но дали пак ще е та на туй място тая ве4ер незнам!
Pages: 1