#1 2013-07-26 23:08:31

prettybitchx
Member
Registered: 2012-07-10

Re: „И най-твърдата черупка се пречупва“

Здравейте на всички. Това е моята нова история. След „Да обичаш чудовище“ измислих и тази. Разбира се, ще продължа първата до край, а тази ще развия, ако Ви харесва разбира се. smile
  Тя се казваше Алекс Вайз, единствено дете на Адриана и Джак Вайз. От малка бе израснала сред момчета, братовчедите ú, чичо ú,баща ú, приятелите ú. Но въпреки това вземаше и много полезни съвети от майка си. Както я наричаха всички, беше мъжкарана, но едновременно с това и много красива, млада дама, която отстояваше себе си. Не си мислете, че не се поддържаше, напротив.Сега тя беше на 17 години и учеше в едно Италианско училище, където я считаха за една от най-красивите момичета, дори, най-красивото. Малко хора имаха честта да ú влязат под кожата и да се сприятелят с нея. Но и още по-малко от тези, които ú влизаха под кожата можеха да я накарат да разкрие нежната си душа пред тях. Както като малка, така и сега повечето ú приятели бяха момчета. Момчета на място. Да, тя беше пример за подражание, нещо недостижимо. Външен вид, начин на общуване, походка, стил.. Всички момичета ú завиждаха, че можела да разтопи всяко мъжко сърце. Тя изглеждаше наистина като някакъв идеал, като кукла, дълги черни коси, плътни изкусителни устни, черни очи, перфектна кожа с перфектен тен, изумително тяло. Тя умееше неща, които повечето момчета не могат и въпреки това, беше интелигентна, красива. Тя тренираше, с годините много неща. Беше тренирала лека атлетика, гимнастика, балет, freerun, футбол. За сега тренираше основно freerun и лека атлетика, не пропускаше и да изиграе някой мач с момчетата, но дори това я правеше изключително гъвкава и ú подаряваше перфектно тяло.

#2 2013-07-27 22:38:59

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

Некст.

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#3 2013-07-28 03:15:49

prettybitchx
Member
Registered: 2012-07-10

Джак Вайз беше италиански магнат, а Адриана Вайз - главен редактор на списание. Така да се каже, Алекс нямаше лишения, като единствено дете, всичко оставаше за нея. Но не ме разбирайте погрешно, тя не беше материалистка. Търсеше нещо истинско, а отстрани живота ú изглеждаше розов. Тя обичаше родителите си, но те много рядко ú отделяха от онова „специално внимание“ , което отделя всеки родител на своето дете. Те постоянно тичаха по работа и нямаха време за нея. Като малка постоянно в къщата ú влизаха и излизаха най-различни бавачки. Нека сега Ви запозная и с приятелите ú. Мариса, Палома, Ник, Крис и Били - това бяха имената, изрисувани старателно - графитно на един лист, който бе закачен в рамка в стаята на Алекс. Компания от 6 души, но всичките готини хора, различни, интересни личности. Всеки мечтаеше за приятелство като тяхното, а най-важното за Алекс бе, че половината от компанията беше от мъжката аудитория. Защо? Е, като по-млада Алекс общуваше предимно с момичета и както може би всички вече сме се убедили, момичетата не могат да си затварят устата, докато при момчетата не е така. Мариса Хейд - зодия дева, невероятната, мургава приятелка на Алекс, която не пропускаше да изиграе някой мач с нея. И изключително чувствителната, като че ли я познаваше най-добре. Палома Харис - зодия риби, лудата и щура мацка, която винаги бе готова да се пошегува и да се усмихне, а двете с Алекс си дивееха заедно. Ник Волф - зодия везни, загадъчното момче, което винаги защитаваше Алекс, дори тя да нямаше нужда, съветваше я, като малко по-голям от нея, единствен знаеше слабите ú места. Крис Кларк - зодия овен, ах, синеокият, с година по-малък от Алекс сладур, тя много му се радваше - той ú беше като братче и имаха много общо. Бил Трекс - зодия скорпион, общото с него беше спорта, той тренираше freerun и беше доста добър, но тя по нищо не му отстъпваше. Бяха добри приятели, той беше чаровен, висок - секси момчето в училище. Често представяха Алекс и Бил като двойка, но те бяха приятели, е, нищо не можеше да се очаква от Били, той беше непредсказуем..

Кажете какво мислите? Мнения, критики? Надявам се Ви харесва.

#4 2013-07-28 07:45:12

DamonGirl
Member
From: Новосибирск, Сибир
Registered: 2012-08-26
Website

Звучи интересно. Некст!  smile

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#5 2013-07-28 07:45:55

DamonGirl
Member
From: Новосибирск, Сибир
Registered: 2012-08-26
Website

Звучи интересно. Некст!  smile

Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.

#6 2013-07-29 20:57:23

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

Интересно е, само ако може с по-голям шрифт следващите части..

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook