#1 2011-12-19 17:41:49

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Re: Българската Коледа

Е ето,че дойде Коледа,с нея и най-различни инициативи за децата,които си нямат дом.Една от тях е Българската Коледа.Сигурна съм,че всеки от нас е гледал рекламите пускани от БНТ,БТВ и други телевизии.Вие как гледате на такива инициативи,подкрепяте ли ги и според вас наистина помагат ли на част от децата?
Аз подкрепям тези инициативи,може да пусна само един лев,но знам,че съм помогнала на някое дете.

Ако има такава тема или ви се струва тъпа КОШ.

Открих сродната си душа. Той - не!

#2 2011-12-19 17:52:36

monit000
Member
From: In my home..
Registered: 2010-07-13
Website

Ами аз ги подкрепям и доста често пускам есемеси но не се знае тези пари дали наистина отиват при децата защото после не дават дали са ги получили но въпреки това е хубаво да знаеш че си направил добро точно преди коледа

You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]

#3 2011-12-19 17:54:34

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Да,подкрепям ги.И според мен всички трябва да помагат на такива деца,защото ние не осъзнаваме колко им е трудно.Няма кой да се грижи за тях,да ги обича.На всички нас ни е лесно да ни издържат мама и тати,а тях кой да ги издържа?Кой да им купи нови дрехи?А храна?Кой ще им даде обич?Когато навършат 18 години..без образование,без сигурно жилище излизат навън и как ще си намерят работа???Как ще оцелеят? Според вас как минава един рожден ден на някое от децата? Сравнете ги с вашите рожденни дни...
Аз лично всяка година пускам смс-и...

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#4 2011-12-19 17:55:20

mimety12
Member
Registered: 2011-10-27

ДЪЛГО Е ЗАТОВА НА КОЙТО МУ Е БЕЗРАЗЛИЧНО ДА НЕ ГО ЧЕТЕ,НО ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТЕЗИ                                   
                                    ДЕЦА!!!
Темата не ми се струва тъпа според мен трябва да се помогне на теЗи деца когато имаш някоя стара дреха трябва да им я дадеш за да не останат голи може да ги поканиш у вас да им дадеш да похапнат след това да има дадеш дршки и някое левче а може и  да ги заведеш в пансион у вас може също да ги изкъпеш ,но трябва да им се помогне докрепям те!!!

Nina Dobrev and Paul Wesley obicham gi i dvamata!!:*

[img]http://i1106.photobucket.com/albums/h361/salvatore-gilbert/Stelena.gif[/img]

#5 2011-12-19 18:05:39

SweeT_BunnY
Member
From: London, UK
Registered: 2010-02-08

Подкрепям ги, разбира се! Но съм забелязала, че само на Коледа и Великден сякаш правят такива иниацитиви. Сякаш децата само на Коледа са гладни и имат нужда от нещо, а през останалата част от годината са добре..

[img]http://prikachi.com/images/442/5059442C.gif[/img]

- Ask.fm

- Tumblr

#6 2011-12-19 18:13:17

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Разбира се, че подкрепям тази инициатива.Но също е срамно.Срамно е, че българите събират пари за бедните деца чрез sms-и, а другите държави просто отпускат средства..Но както и да е, не искам да засягам толкова много тази тема.
Наистина, като се замисля родителите ми са ме подсигурили, имам си всичко нужно.А те..Те нямат дом, нямат пари и т.н.
Току що се обадих няколко пъти.Помагайте на децата в беда!
А за тези,които не знаят номерата:

Изпратете SMS на номер 1117 за М-Тел, VIVACOM и Глобул.
С всеки SMS дарявате 1 лев на дете в беда. Стойността на един SMS е 1.20 лв. с ДДС.

Обадете се на номер 1117 за М-Тел, VIVACOM и Глобул, 0900 1117 за фиксирани абонати на VIVACOM или 09000 1117 за фиксирани абонати на М-Тел.
С всяко обаждане помагате с 1 лев на дете в беда. Стойността на всяко обаждане е 1.20 лв. с ДДС.

#7 2011-12-19 18:34:34

Alexiss1212112
Member
Registered: 2011-09-08

И аз ги подкрепям!! smile
..Даже в училище организирах благотворителна акция за децата без родители от дома в Монтана.И да ви кажа сигурно сме събрали над 250лв. smile  и утре ще копуваме нещата за дома smile

[img]http://data.whicdn.com/images/41908967/tumblr_mcx5vgTD1G1rnjkeuo1_500_large.gif[/img]

#8 2011-12-19 18:36:50

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Явно аз съм единственият човек тук, който не подкрепя този вид набиране на средства за децата.
Аз НЕ подкрепям такива  инициативи и веднага ще се обоснова - За мен това е просто ПОРЕДНИЯ начин на управниците да смучат пари от българите.От тези SMS-и събират МИЛИОНИ, дават 100-200 хиляди на някоя болница и казват, че вече много са помогнали...
Еми, не, благодаря, аз не искам парите ми да влизат в джоба на политиците..Предпочитам да отида в някой дом и да дам парите в дома, а не да пращам SMS като луда и накрая пак парите да са за тъпите политици.Да, един лев не е много, но не давам дори и стотинка, ако не знам със сигурност, че ще отидат за децата.

Давала съм пари за червеният кръст, купувала съм и храна, но SMS аз НЯМА да пратя. smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#9 2011-12-19 18:38:59

smiley_butterfly
Member
Registered: 2010-08-26

Подкрепям ги, разбира се! Но съм забелязала, че само на Коледа и Великден сякаш правят такива иниацитиви. Сякаш децата само на Коледа са гладни и имат нужда от нещо, а през останалата част от годината са добре..

Съгласна съм. Хората се сещат за тези деца само по празници. Пък и наистина после не се знае къде отиват тези пари. Подкрепям да се помогне на децата, но мисля, че не точно по този начин.

#10 2011-12-19 19:13:28

puh4u7
Member
From: Варна.
Registered: 2011-01-17

Явно аз съм единственият човек тук, който не подкрепя този вид набиране на средства за децата.
Аз НЕ подкрепям такива  инициативи и веднага ще се обоснова - За мен това е просто ПОРЕДНИЯ начин на управниците да смучат пари от българите.От тези SMS-и събират МИЛИОНИ, дават 100-200 хиляди на някоя болница и казват, че вече много са помогнали...
Еми, не, благодаря, аз не искам парите ми да влизат в джоба на политиците..Предпочитам да отида в някой дом и да дам парите в дома, а не да пращам SMS като луда и накрая пак парите да са за тъпите политици.Да, един лев не е много, но не давам дори и стотинка, ако не знам със сигурност, че ще отидат за децата.

Напълно съм съгласна с теб. До като не видиш къде отиват наистина парите ти .. какво да кажа българска работа.. всичко е толкова опърпано..... ама айде .. дано поне парите от смс-е да са направили някое нещастно дете щастливо, а не някоя мутра да си прибере парите както всяка Коледа..

[img]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[IMG][IMG]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[/img][/IMG]

#11 2011-12-19 19:14:27

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Почти всяка година в нашето училище идва чуждестранен човек от Корпуса на Мира. Тази година ни се падна едно младо момче на около 24 години. Той реши да направим нащето училище да направи една инициатива за децата без родители в Хасково. Точно вчера беше финалният ден, в който нашето училище събра около повече от 100 чанти с дрехи, играчки, книги както и повече от 500лв. Много сме доволни от резултата, който е постигнат. Надявам се и децата, за които беше тази благотворителност да са много щастливи с новите си завоевания!
Подкрепям ги, но рядко пращам SMS, защото друго си е да НЕ знаеш къде отиват парите от SMS-a. Неможеш да си напълно сигурен. Иначе съм с 2 ръце ЗА.

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#12 2011-12-19 19:25:44

steffi18
Member
Registered: 2011-10-30
Website

И аз ги подкрепям.Пращам по един SMS от всеки телефон,за да помогна може и да не е много,но все помагам.Аз също така се чудя дали парите(всичките) отиват при децата или просто казват така.Надявам се да греша,защото има много такива деца в България и смятам,че всеки трябва да помогне дори и с малко!!

[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page

#13 2011-12-19 19:58:19

sladur4ety_23
Member
Registered: 2009-09-23

Давала съм пари за червеният кръст, купувала съм и храна, но SMS аз НЯМА да пратя. smile

Подкрепям те с две ръце!! (:

#14 2011-12-20 13:15:13

SweeT_BunnY
Member
From: London, UK
Registered: 2010-02-08

Подкрепям ги, разбира се! Но съм забелязала, че само на Коледа и Великден сякаш правят такива инициативи. Сякаш децата само на Коледа са гладни и имат нужда от нещо, а през останалата част от годината са добре..

[img]http://prikachi.com/images/442/5059442C.gif[/img]

- Ask.fm

- Tumblr

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook