#1 2011-11-19 22:01:11

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Re: И моята любовна история

Ами и аз да ви се изповядам...Значи преди 1 месец,, моите приятелки започнаха да преследват някакви момчета.Аз ест. нямах нищо против да ходя с тях,но не се инт. много от това,което правят.И така бях едно известно време безразлична.После започнах и аз да се оглеждам и си харесах едно момче,което е с една година по-голямо от мен.Той засега не знае,че му симпатизирам,но ми прие поканата във фейсбук.Може и по-късно нещо да му пиша,но не искам да се натрапвам.Та чудех се... дали изобщо да се боря /попринцип това момче е доста известно в училище и  едва ли точно мен да избере,ама все пак имам някаква надежда.Плюс това приятелките ми го обиждат  wondering  wondering  wondering бил такъв,бил онакъв.... и трето че той пуши и ме притеснява ако сме заедно да не ме кара и аз да пуша/нещо ,което не обичам/.Може тази тема да ви се струва тъпо,но няма кого да питам,а зная,че повечето от вас имат какво да ме посъветват.
П.С И преди са ми допадали различни момчета,но този път чувството е много по-силно.

#2 2011-11-19 22:23:41

[ HorRisSty ] *
Member
Registered: 2011-11-10

И аз съм в същата ситуация. Покрай двете ми приятелки, които 'преследват' три момчета и аз започнах да изпитвам леки симпатии към едното. Той не пуши за разлика от приятелите му. Един-два пъти съм се събирала в групичката им и те ме знаят, но не може да се каже че сме приятели, а само познати, които се препъват в училище. ;д

За теб ... мисля, че не трябва да съдиш какво казват приятелките за момчето, а ти сама да прецениш какъв е. За това че пуши, ако те уважава и знае че ти не пушиш и не искаш да опитваш, няма да го прави пред теб или ще гледа да ги намали малко, за да не ти мирише винаги на цигарен дим и това да те дразни. Опознай го първо и после останалото smile

Устите много знаят, кучешката лаят... music

#3 2011-11-20 01:14:59

skosh
Member
Registered: 2010-10-29

Щом го харесваш, няма да загубиш ако му пишеш. На приятелките ти изобщо не им обръщай внимание ако не го познават лично, нямат основание да го обиждат, от страни нещата винаги изглеждат различно. А това че пуши изобщо не трябва да те притеснява, свиква се smile

There are no victories, there are only battles.

#4 2011-11-20 10:45:17

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Вмомента разсъждаваш глупаво. Това, че го обиждат не означава, че наистина мислят това, което казват за него. Той е ' известен ' , това му дава някаква ' популярност '  малко или много независимо, че съм извън подобни глупости. Те може просто да му завиждат, или да се правят един вид на ' недостъпни ' , като по този начин да искат, да покажат на всички, че едва ли не те са единствените, които не го харесват, за да му привлекат вниманието, а всъщност да се окаже, че просто прикриват другата истина. Ии, ако ти не искаш да пушиш и си уверена в мнението си, и отстояваш позициита си, няма да го направиш, независимо от всичко. Всичко е в твоите ръце. Сама решаваш какво да правиш и по какъв начин.

#5 2011-11-20 15:54:29

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Вмомента разсъждаваш глупаво. Това, че го обиждат не означава, че наистина мислят това, което казват за него. Той е ' известен ' , това му дава някаква ' популярност '  малко или много независимо, че съм извън подобни глупости. Те може просто да му завиждат, или да се правят един вид на ' недостъпни ' , като по този начин да искат, да покажат на всички, че едва ли не те са единствените, които не го харесват, за да му привлекат вниманието, а всъщност да се окаже, че просто прикриват другата истина. Ии, ако ти не искаш да пушиш и си уверена в мнението си, и отстояваш позициита си, няма да го направиш, независимо от всичко. Всичко е в твоите ръце. Сама решаваш какво да правиш и по какъв начин.

Подкрепям wink (y)  (y)

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#6 2011-11-20 18:40:50

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Благодаря за мненията! Между другото и  аз искам да му пиша ,но не зная какво, пък и не искам да изглеждам като натрапница.А за приятелките ми -мисля,че не го познават лично,но имах чувството ,че мен обиждаха като говореха за него. cry

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook