Има ли такива програми запознати ли сте и как става изобщо ?
Защото почнах вече покрай скайп за фейсбук да се притеснявам : (
Знаете ли нещо : )
![]() |
Страница 1 от 1 |
| Програма за разбиване на пароли в фейсбук ? | |
| Автор | Съобщение |
|---|---|
|
ivsity x. Vampire Girl x.
|
Има ли такива програми запознати ли сте и как става изобщо ?
Защото почнах вече покрай скайп за фейсбук да се притеснявам : ( Знаете ли нещо : ) |
| Съб Дек 25, 2010 22:10 | |
|
biberonchetoy Модератор ![]()
Регистриран на: 27 Дек 2008 Мнения: 12771 Местожителство: In his mind..
|
Според мене е малко вероятно да има такава програма..Все пак милиони души ползват тея неща и едва ли има някаква програма, с която да можеш просто ей така да си разбиваш пароли..
А дори и да има такава програма (в което дълбоко се съмнявяам)едва ли някой ще я знае, смисъл, няма да е някаква дето всеки да може да работи с нея..За това хората са ги нарекли ХАКЕРИ! ![]() _________________ KISS ME LIKE YOU LOVE ME,
FUCK ME LIKE YOU HATE ME. ASK. |
| Съб Дек 25, 2010 22:17 | |
|
ivsity x. Vampire Girl x.
|
хаха да .. честно да ти кажа наистина ме успокои
Започнах да се притеснявам защото една пирятелка и бяха разбили паролата и уж каза че не я е давала на някой ама може просто да я е научкал този някой ако е била лесна .. |
| Съб Дек 25, 2010 22:19 | |
|
biberonchetoy Модератор ![]()
Регистриран на: 27 Дек 2008 Мнения: 12771 Местожителство: In his mind..
|
Абе споко, те такива програми не са за всеки, който му се е дощяло да поразбива чужди пароли...
И аз имам много познати, дето им разбиха паролите, ама то е много трудно да разбиеш парола от сорта на - 1234567....или абвгд.. За това никога не се слага ЕГН, поредни цифри, букви и т.н. _________________ KISS ME LIKE YOU LOVE ME,
FUCK ME LIKE YOU HATE ME. ASK. |
| Съб Дек 25, 2010 22:39 | |
|
PEPPO__ Новопостъпил ![]()
|
НЯМА! Ако имаше такива (за комерсиална цел т.е. за обикновения потребител) не мислиш ли ,че щеше да стане анархия ?? ![]() _________________ LIKE THIS AND I'LL LOVE YOU FOREVER!
| Пон Дек 27, 2010 14:31 | |
|
Страница 1 от 1 |
| Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
|