#1 2012-05-09 15:31:05

Bieber&Cyrus™
Member
Registered: 2011-10-24
Posts: 72

Re: Отслабване в областа на корема

Ами искам да сваля малко в корема,започвах да правя коремни преси,но след това разбрах,че те са за стягане на мускулите,а не за изгаряне на мазнини.Някакви идеи!?


~ Най-добре е да сu сам..Таkа нukой не може да те наранu..

Offline

#2 2012-05-09 15:37:11

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29
Posts: 2,085

Re: Отслабване в областа на корема

Да. Между другото извинявайте за тъпия въпрос, но каква е разликата между стягане на мускулите и изгаряне на мазнини. smile

он: Спортувай, тичай. Пий вода, яж плодове, зеленчуци. Намали хляба и сладките (те се лепят на дупето и корема)! Скачай по 15 минути всеки ден и за 1 седмица се отслабва с ч килограм smile


[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

Offline

#3 2012-05-09 16:18:46

jujitoooo
Member
From: La La La
Registered: 2011-09-09
Posts: 34

Re: Отслабване в областа на корема

(космополитън)
Позволени храни и напитки
1. Елиминирай мазните храни, особено бързите закуски. Храните, които са пържени в олио, не само предизвикват затлъстяване, а и нездравословни нива на холестерол. На психологическо ниво ние се храним, за да може тялото ни да преобразува храната в енергия. Всяко питие или вкусотийка в повече се превръщат в мазнини. Ето защо тренировките са толкова важни. 

2. Избягвай газираните напитки, защото са претъпкани с въглехидрати под формата на захар. Замествай ги с вода или фрешове. Алкохолът, особено бирата, също е богат на въглехидрати. Изобщо не се подмамвай по горчивия вкус на бирата. Въпреки че не е сладка, тя е пълна със захароза и фруктоза. За да намалиш приема на въглехидрати, се насочи към бялото вино, най-добре разредено с минерална вода или сода.   

3.Различните източници на нишесте като ориз, спагети, картофи и някои зеленчуци също са богати на въглехидрати и причиняват надебеляване, ако прекаляваш. Спри се на кафявите им разновидности (кафяв ориз, черен хляб). Кафявият ориз съдържа много фибри, които улесняват храносмилането и намаляват нивата на холестерола. Белият ориз е обработван, така че е изгубил голяма част от фибрите си по време на обработката.   

4. Яж, докато се заситиш, а не докато се напълниш. Запомни, че на мозъка ти му трябва известно време, докато получи сигнал, че си се нахранила, така че се опитай да се храниш бавно. Така ще предотвратиш преяжданията.   

Стегни отпуснатото си коремче
Това са упражненията, към които трябва да се придържаш, ако искаш да поддържаш мускулната си група .

Стартова позиция
- Всички упражнения започват от тази позиция:
Легни по гръб на пода (върху предварително поставена постелка). Постави ръцете си зад врата и сключи пръсти. Изправи краката си и ги остави плътно до пода с палци, сочещи напред. Интервалът между упражненията не трябва да бъде по-дълъг от 10-15 секунди. Абдоминалните ти мускули трябва да останат топли, за да избегнеш нараняванията.
- Предпазни мерки: Докато си все още начинаеща, най-вероятно ще изпитваш болки в долната част на гърба. Можеш да избегнеш дискомфорта още в самото начало, ако кръстосаш ръцете си ниско долу зад гърба или да се подпреш с лактите си в близост до кръста. Много е важно да загрееш преди това, за да избегнеш травми. Може да загрееш с джогинг или подскоци около 10-15 минутки.

1. Задържай
От стартова позиция едновременно повдигни раменете и краката си на 20 см от пода. Краката трябва да останат изправени, без да огъваш коленете. Изтегни ръцете си, за да докоснеш стъпалата си. Задръж в тази поза около 10 секунди. За всички упражнения се старай да увеличаваш този интервал от време постепенно. Остани така от 10 до 15 секунди.

2. Повдигане и сваляне
От стартова позиция задръж краката си един до друг, докато ги придвижваш нагоре и надолу на височина над 20 см от пода. Направи десет броя и постепенно увеличавай броя на повторенията. Нека и те бъдат между 10 и 15.

3. Мостчета
От стартова позиция придвижвай краката си нагоре и надолу (придвижвай левия си крак, докато сваляш десния и обратното) с бързи движения. Колкото по-резки са движенията, толкова по-голямо съпротивление създаваш. Не оставяй стъпалата си да се докоснат до пода и запомни, че трябва да ги държиш на поне 20 см височина. Почивай само за около десетина секунди.

4. Кръгчета
От стартова позиция повдигни краката си отново на 20 см от пода. Отдалечи ги един от друг с кръгови движения в посока навън. Направи 10 броя. Без да спираш, събери краката си един към друг отново с кръгови движения. Повтори го 10 пъти и почивай само за около 10-15 секунди.


[img]http://i549.photobucket.com/albums/ii361/fate-icons/GIF%20files/vampirediariesdamonhalfsmile.gif[/img]

Offline

#4 2012-05-09 19:06:28

lalaland
Member
Registered: 2011-10-20
Posts: 108

Re: Отслабване в областа на корема

то първо се изгарят мазнините, пък после, като вече ги няма  laugh почват да стават мускули.. ;д


[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3xw6jWe4D1qf248to1_500.gif[/img]

Offline

#5 2019-06-14 10:16:38

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook