#1 2013-04-17 13:41:51

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Posts: 946
Website

Re: Mystery { my story }

здравейте ... от доста време водя история в един сайт , та реших и тук да я пусна и да видя дали ще има позитивни коментари .... Казва се Mystery и се надявам да ви хареса ;

Мystery - Глава 1

     Незнам дали семейството , приятелите дори градът ще ми липсват толкова много колкото си мисля , но няма връщане назад . Веднъж тръгнала знаех , че няма да се върна , за да остана . Казвам се Касиди Стюард и започвам нов живот .Аз съм на 17 и взех важно решение . То е да прекарам последните две години в училище не в малкия ми роден град Астория , а в Порт Анджелис  , щата Вашингтон , който е обвит от облаци през повечето време от годината . Той се намира в дебрите на олимпийските планини и вековни гори . Реших да продължа образованието си там , при една приятелка , която не съм виждала отдавна , откакто се премести . Сега тя живее сама , а родителите и се върнаха в Астория . Поканата и дойде  толкова внезапно , че ако бях изчакала още един ден , щях да пропусна срока за записване . Съгласих се , защото това е една добра възможност .
   Когато самолетът пристигна на летището , и стъпих на терминала се запътих колкото се може по бързо до зоната за пристигащи . И тогава я видях , там най-отпред стоеше тя, винаги усмихнатата Емили . Изглеждаше зашеметяващо!
Дългата и права руса коса , сега блестеше като слънце , а зелените и очи , винаги толкова приветливи , сега изглеждаха щастливи и развълнувани .
   - Здравей ,Ем! Леле едва те познах , колко си се променила само ! - започнах да я оглеждам

   - И ти много си се променила , Каси , изглеждаш страхотно .

   - Благодаря , е ще тръгваме ли ? - Емили кимна и ми помогна с куфарите.Качихме се в таксито и каза някакъв адрес.


XVIII. XII .MCMXCVII

Offline

#2 2013-04-17 17:28:59

Monika5472
Member
From: ----------------------------
Registered: 2011-03-13
Posts: 39

Re: Mystery { my story }

Четох твоята история в сайта, но вече не мога да намеря страницата ти, можеш ли да ми дадеш действащ линк.  smile

Offline

#3 2013-04-17 17:49:57

miminka333
Member
Registered: 2009-10-25
Posts: 26
Website

Re: Mystery { my story }

Според мен ще бъде интересно. Най-вече името ми подсказва това, понеже обичам мистерии   laugh Ще я следя.


Everytime I close my eyes it's like a dark paradise...

Offline

#4 2013-04-17 19:27:20

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04
Posts: 2,119

Re: Mystery { my story }

Според мен ще бъде интересно. Най-вече името ми подсказва това, понеже обичам мистерии   laugh Ще я следя.


Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

Offline

#5 2013-04-18 14:15:47

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Posts: 946
Website

Re: Mystery { my story }

Къщата беше красива , средно голяма , в крема нюанс на жълтото и шоколадов на цвят покрив. Пред нея имаше градина с дърво , на което беше вързана люлка и алея на която беше паркирана кола - тъмно червена .Навсякъде по пътя , а сега и покрай къщата имаше много дървета. Всички бяха толкова зелени и толкова високи .
  И отвътре къщата беше толкова красива колкото и отвън. На първия бяха кухнята дневната и пералното помещение, а на втория две спални и баня . Холът и кухнята бяха в лимоново жълто с много картини , а мебелите бяха карамелови на цвят .
   -Каси , значи аз се преместих в спалнята в която спяха нашите когато ми  идваха на гости , а ти ще си в моята.-разпореди се тя с усмивка на лице .
     Моята нова стая беше в светло лилаво , любимият ми цвят , и със бели мебели , имаше голяма врата , която водеше до малък балкон , насочен към прекрасната гора.  Имаше и прозорец от който също се виждаше част от гората и морето . Гледката беше впечатляваща , в един момент виждаш гората и след последното високо , зелено борово дърво , как постепенно почвата започва да се превръща в пясък посипан с огромни камъни и след това морето , прекрасната синя вода . Стаята на Емили беше в  светло син цвят , отново с бели мебели и балкон , но той беше от към предната част на къщата . Решех да се изкъпя и да си наредя нещата .
   - Ем , ще си взема един душ и ще си подредя нещата и след това ще сляза да ти помогна с вечерята . - погледнах към часовника  беше 13:19 ч.
    - Добре , не бързай , и сама мога да се справя.


XVIII. XII .MCMXCVII

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook