Нина Добрев В ТРОЙКА за гола фото сесия

Публикувана от: mimozata20 на 17.02.2012г в 16:20ч | Прочити днес: 0 | Прочити общо: 271
снимка

Звездата от български произход Нина Добрев се снима с колегите си от сериала "Дневниците на вампирите" Йън Сомърхолдър и Пол Уесли в доста секси фотосесия, която разбуни Холивуд с провокативността си.

Там тримата вампири са почти голи и открито се натискат. Отдавна върви слухът, че Нина, Йън и Пол имат странно романтични и преплетени отношения не само на екрана, а и в живота. „Лъжа е, че съм гадже и с Пол. Омръзна ми тази мелница от спекулации", отсече Нина, която е гадже на Йън Сомърхолдър.

Актьорите обаче за пореден път дадоха храна на клюките, че са се оплели в любовен триъгълник. Тримата се снимаха за корицата на списание Entertainment Weekly - голи, прикрити само от лъскави черни и бели чаршафи. Нина е сложила и сутиен, за да не побърка съвсем пуританска Америка.

На един от кадрите тя е в еротична прегръдка с любимия си Йън Сомърхолдър, на другия - с Пол, на третия е с двамата.

„Винаги е имало слухове дали Нина е с Йън или пък с Пол. Клюките са много", сподели актрисата. „Нищо все още не е потвърдено", обясни уклончиво Йън, оставяйки феновете да тънат в мрак относно интимния му живот с красавицата, на която неотдавна предложи брак. Тя според слуховете му е отказала. Засега. Говорител на актьора впоследствие отрече клюката и обясни, че предложение изобщо не е имало.  http://www.avtora.com/video/25050/nina_dobrev_gola_i_seksapilna_v_erotichna_sesiya_za_ew

КатегорииВсички снимки